Skapa dina egna namnlappar

Till kläder, skor och saker

Beställ
Namnlappar

Alltid gratis frakt. 15% rabatt på köp över 600 kr.

Utmärkt
Baserat på 13879 omdömen

Håll ordning på stort och smått

Namnlappar med kända figurer

Skapa magiska barnrum

Nytt på bloggen

Utmärkt

Baserat på 13879 omdömen

24 timmar sedan

Fina namnlappar

Fina namnlappar

Kornelia
24 timmar sedan

Roliga motiv

Roliga motiv, enkelt att beställa och snabb leverans! Sonen fick vara med och välja, han var supernöjd.

Nina Rasmusson
36 timmar sedan

Super nöjd

Beställt flera omgångar till barnen genom åren och aldrig varit besviken, man kan verkligen designa sina namnlappar helt otroligt fina ☺️

Johanna

Frågor och svar

Varför ska man använda namnlappar till kläder och ägodelar?

Det kan vara frustrerande och dyrt när nya kläder och ägodelar försvinner i förskolan eller i skolan. Hos Filur Namnlappar kan du enkelt designa kreativa och roliga märklappar till dig och de dina. När du märker barnens saker med personliga namnlappar, känner de lätt igen sina saker och du slipper fundera på om overallen eller matlådan tillhör någon annans barn. På så vis sparar du tid och pengar och har alltid koll.

Varför ska man välja Filurs självhäftande namnlappar?

Vi vet att våra kunder ställer höga krav på god kvalitet och lång hållbarhet, därför har vi utvecklat namnlappar som tål mycket slitage. Barn leker i olika väderlekar, något som innebär att märklapparna på kläder och ägodelar även bör bevara färg och form efter många rundor i tvättmaskinen och diskmaskinen. Våra populära och självhäftande namnlappar är praktiska och har en lekande och färgglad design som passar till allt!

Tål namnlapparna tvätt- eller diskmaskin?

Strykfria namnlappar tål 60 grader i tvättmaskin, torktumlare eller diskmaskin. Om du vill ha påstrykbara namnlappar kan de tvättas i 90 grader i tvättmaskin och torkas i torktumlare.

Passar namnlapparna till andra föremål än kläder?

Du kan märka precis alla ägodelar med våra självhäftande märklappar! De kan fästas på kläder, skor, ryggsäckar, leksaker och matlådor. Vill du inte att namnlapparna ska vara så iögonfallande, eller vill du märka småsaker som legobitar, välj gärna våra små märklappar. Det är minilappar som passar perfekt till att märka även de minsta sakerna med. Vi erbjuder dessutom självhäftande reflexer till overaller, regnkläder och annan fritidsutrustning.

Passar namnlapparna till vuxna?

Våra självhäftande namnlappar är populära till märkning av personliga ägodelar för hela familjen.

De kan enkelt fästas på allt från verktyg och förvaringslådor, till anteckningsböcker, kontorsmaterial och datautrustning. Det är praktiskt att märka sina ägodelar om man delar bostad med andra, som på äldreboende eller sjukhem.

Har era namnlappar blivit utsedda till “bäst i test”?

Det utförs ofta tester på namnlappar där våra märklappar får väldigt bra betyg. Enligt en test utförd av familjemys.se, sitter Filur Namnlappar riktigt bra. De sammanfattar testet med att “det är en kvalitetsprodukt och vi rekommenderar den starkt”. Kolla också upp recensionerna från våra kunder på Trustpilot.