HemFrågor och svarVilken storlek har namnlapparna?

Vilken storlek har namnlapparna?

Klassiska namnlappar och strykbara namnlappar är 30×13 mm.

Minilapparna  är 16×6 mm.

Disney, MarvelMuminHello Kitty och Greta Gris namnlappar är 30×13 mm.

De passar till det mesta, t.ex. underkläder, strumpor, t-shirts, ull (inte hemstickat), byxor, tröjor, träningskläder, fleece, regnkläder, jackor, lekdressar, vantar, mössor, solhatt, caps, skor, tofflor, gummistövlar, leksaker, hink och spade, simglasögon, cykel, cykelhjälm, skateboard, skidor, stavar, googles, dataspel, penslar, målarskrin, pennskrin, böcker, termos, drickflaskor, tennisracket, napp, dockor, mysdjur, iPad, PC, laptop, verktyg, glasögonfodral, bagage och mycket annat.