Hem/Frågor och svar/Vilken storlek har namnlapparna?

Vilken storlek har namnlapparna?

Klassiska namnlappar och strykbara namnlappar är 30×13 mm.

Minilapparna  är 16×6 mm.

Disney, MarvelMuminHello Kitty och Greta Gris namnlappar är 34×12 mm.

De passar till det mesta, t.ex. underkläder, strumpor, t-shirts, ull (inte hemstickat), byxor, tröjor, träningskläder, fleece, regnkläder, jackor, lekdressar, vantar, mössor, solhatt, caps, skor, tofflor, gummistövlar, leksaker, hink och spade, simglasögon, cykel, cykelhjälm, skateboard, skidor, stavar, googles, dataspel, penslar, målarskrin, pennskrin, böcker, termos, drickflaskor, tennisracket, napp, dockor, mysdjur, iPad, PC, laptop, verktyg, glasögonfodral, bagage och mycket annat.