Gratis frakt - Snabb leverans - Störst i Sverige
0
HemFrågor och svarKlisterlappar

Klisterlappar

Vad kan man använda klisterlapparna till?

Alla våra klisterlappar sitter på saker & ting. Ex. gummistövlar, skor, regnkläder, leksaker, hink och spade, simglasögon, cykel, cykelhjälm, skateboard, skidor, stavar, googles, dataspel, penslar, målarskrin, pennskrin, böcker, termos, drickflaskor, tennisracket, napp, dockor, mysdjur, iPad, PC, laptop, verktyg, glasögonfodral, bagage och mycket annat.

Kan klisterlapparna användas på kläder?

Endast de klassiska namnlapparna, minilapparna och Disney/Marvel/Mumin/Hello Kitty/Greta Gris namnlapparna sitter på kläder. Dessa klistras rätt på tvättsinstruktionslappen eller på lappen för storlek/märke. På strumpor rekommenderar vi stryklappar för tillräckligt fäste. Våra svart/vita klisterlappar sitter endast på saker & ting.

Hur använder jag klisterlapparna?

Svart/vita namnlappar: Placera klisterlappen på en ren och torr plats.

Klassiska namnlappar, minilappar och Disney/Marvel/Mumin/Hello Kitty/Greta Gris namnlappar: Klistra namnlappen på en ren och torr plats. På kläder sitter den bäst på tvättinstruktionen eller på lappen med storlek/märke.

Hur mycket tål klisterlapparna?

De svart/vita namnlapparna är gjorda av en vinylblanding som gör att de tål alla temperaturer och tuff utelek.

De klassiska namnlapparna, minilapparna och Disney/Marvel/Mumin/Hello Kitty/Greta Gris namnlapparna tål också allt, men bör inte tvättas på över 60 grader i tvättmaskinen. De är gjorda av en vinylblanding och har ett tryck som är outslitligt och som håller år efter år.