HemNamnlappar till förskola och fritids

Namnlappar till förskola och fritids

Namnlappar till förskola och fritids

Namnlappar till förskola och fritids

Filur Namnlappar gör det enkelt att märka kläder, skor, ryggsäckar, matlådor, termosar och andra ägodelar. Välj bland klassiska namnlappar, licensierade namnlappar och strykbara namnlappar.

Klassiska namnlappar till förskola och fritids

Våra klassiska namnlappar blev introducerade i augusti 2012 och har sedan dess varit våra mest populära namnlappar. Med den lekfulla designen och enkla användningen har de hållit den positionen och det kan vi verkligen förstå. Dessa namnlapparna klistras enkelt på det som ska märkas, har ett outslitbart tryck, sitter bra och ser dessutom fantastiska ut! De tål 60 grader i tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, ugnstemperaturer och kyla. Storleken är 30×13 mm. Varje set innehåller 120 namnlappar.

Licensierade namnlappar

Disney-namnlapparna lanserades 2013. På senare år har även andra spännande licensprodukter,  som Mumintrollen, Greta Gris och Hello Kitty tillkommit. Precis som våra klassiska namnlappar är även dessa strykfria och självhäftande. De klistras enkelt på det som ska märkas. Du kan märka både kläder, skor och alla möjliga saker med dessa färgrika namnlapparna. De är mycket slitstarka och tåler både 60 grader i tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, ugnstemperaturer och kyla. Storleken på Disney-namnlapparna är 30×13 mm och kommer i set á 120 namnlappar.

Strykbara namnlappar

Våra strykbara namnlappar har funnits till försäljning sedan 1996 och var de första av sitt slag. Dessa namnlapparna kan användas på de flesta typer av kläder, och är särskilt bra till kläder som inte har någon isydd märkeslapp eller tvättrådslapp som till exempel sockor och vantar. De kommer i set á 120 lappar och storleken är 30×13 mm.

Här kan du ladda ner affischer och broschyrer till din förskola.

Ladda ner affischerna