Gratis frakt - Snabb leverans - Störst i Sverige
0
HemOm Bamse namnlappar

Om Bamse namnlappar

Vi har ännu en underbar tillökning i vår namnlappfamilj – Bamse, världens starkaste björn! Den snälla och hjälpsamma brunbjörnen, som blir superstark när han äter farmors dunderhonung, är otroligt söt på namnlappen. Lika söt är den ängsliga brevbäraren Lilla Skutt och den kloka uppfinnaren Skalman. Kika in på beställningssidan och hitta din favorit.

Dessa namnlapparna är strykfria och självhäftande, och fästes som ett klistermärke. Trycket är väldigt slitstarkt och tål både tvättmaskin (60 grader), torktumlare, diskmaskin, ugnstemperaturer och kyla. Storleken på alla namnlapparna i setet är 30×13 mm.

Bamse märklappar till kläder

Namnlapparna med Bamse måste, precis som alla våra andra strykfria namnlappar, fästas på tvättrådslappen eller andra isydda etiketter i plagget. Detta är viktigt och måste göras för att undvika att vattnet tränger in genom fibrerna i tyget och förstör limmets klistrande egenskap. Har du inte tvättrådslapp eller etikett i plagget (t.ex. strumpor, vantar, halsdukar), rekommenderar vi istället våra strykbara namnlappar.

Bamse märklappar till skor och saker

Namnlapparna fungerar utmärkt på skor och alla typer saker, t.ex. matlådor, vattenflaskor, ryggsäckar, gosedjur, nappar, leksaker, böcker, cykelhjälmar, cyklar och pulkor. På skor kan namnlappen fästas både på insidan och utsidan, detta på grund av det extremt tåliga trycket. Det enda du måste tänka på är att ytan på sakerna som ska märkas är ren och torr innan du fäster namnlappen.

Bruksanvisning

  • Fäst namnlappen noga på ett rent och torrt ställe.
  • På kläder måste namnlappen fästas på tvättrådslappen eller etiketten i plagget. Detta för att undvika att vattnet tränger in genom fibrerna i tyget och förstör limmet klistrande egenskap.
  • Se till att hörnen på namnlappen är väl fastklistrade.
  • Vänta 24 timmar innan tvätt.