Gratis frakt - Snabb leverans - Störst i Sverige
0
HemOm Disney namnlappar

Om Disney namnlappar

Namnlappar med kända och älskade Disney-figurer! Dessa färgrika namnlappar kan du endast beställa hos oss, de är lika fina till förtrollande små prinsar och prinsessor som till stora tuffa hjältar och hjältinnor. Här kan du välja bland fina temaset med Vaiana, Frost, Disney Prinsessor, Musse och hans vänner, Bilar eller Nalle Puh. Varje temaset innehåller 120 lappar i sex olika designs som alla matchar varandra.

Våra Disney-namnlappar är strykfria och självhäftande, och du klistrar dem enkelt på det som ska märkas. Du kan märka både kläder, skor och all möjlig utrustning med dessa färgrika namnlapparna. De är inte bara fina att se på, men den färgrika och unika designen gör att ditt barn enkelt kan känna igen sina saker även om barnet inte kan läsa.

Disney namnlapparna är mycket slitstarka och tål 60 grader i tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, ugnstemperaturer och kyla. Storleken är 30×13 mm.

Disney märklappar till kläder

Disney namnlapparna måste klistras på tvättrådslappen eller andra märkeslappar i plagget. Detta för att undgå att vattnet tränger in genom fibrerna och förstör limmets fästegenskaper. Om du vill märka plagg som inte har någon märkeslapp, som till exempel sockor, vantar och liknande rekommenderar vi våra stryklappar i svartvitt.

Disney märklappar till sko och saker

Namnlapparna är utmärkta att använda på saker som ryggsäckar eller termosar, men även på skor. Den slitstarka ytan gör att du kan fästa lappen på insidan av skon om du önskar det. Innan du klistrar fast namnlappen måste underlaget vara torrt och rent.

Bruksanvisning

  • Namnlappen bör klistras på rent och torrt underlag.
  • På kläder ska namnlappen klistras på tvättrådslappen eller märkeslappen. Detta för att undvika att vattnet tränger in genom tyget och förstör limmets häftande egenskap.
  • Var extra noga med att pressa ner hörnen när du fäster namnlapparna.
  • Vänta minst 24 timmar innan tvätt.