Gratis frakt - Snabb leverans - Störst i Sverige
0
HemOm Greta Gris namnlappar

Om Greta Gris namnlappar

Greta Gris, småbarnens favorit, finns äntligen att få på namnlappen. Både Greta, lillebror Georg och alla de andra roliga vännerna finns på namnlapparna. Det svåraste valet blir att välja den kombinationen du tycker bäst om.

Greta älskar att leka, klä ut sig, besöka spännande platser, få nya vänner och, mest av allt, hoppa runt i lera. Hon bor tillsammans med lillebror Georg, mamma Gris och pappa Gris. Våra namnlappar speglar denna livsglädjen, både i färger, bakgrunder och kroppsställningar.

Namnlapparna är strykfria och självhäftande, och fästes enkelt som ett klistermärke. De är väldigt slitstarka och tål 60 grader i tvättmaskin, men även torktumlare, diskmaskin, ugnstemperaturer och kyla. Storleken på alla namnlapparna i seten är 30×13 mm.

Greta Gris-namnlappar till kläder

Greta Gris-namnlapparna måste, precis som alla våra andra strykfria namnlappar, fästas på tvättrådet eller andra etiketter i kläderna. Detta är viktigt och måste göras för att undvika att vattnet tränger in genom fibrerna och förstör limmets klistrande egenskap. Har du inte tvättrådslapp eller någon annan etikett i kläderna (exempelvis strumpor, vantar, halsdukar), rekommenderar vi istället våra stryklappar.

Greta Gris-namnlappar till skor och saker

Namnlapparna fungerar utmärkt på skor och alla möjliga saker, till exempel vattenflaskor, matlådor, ryggsäckar, gosedjur, nappar, leksaker, böcker, cykelhjälmar, cyklar och skidor. På skor kan namnlappen fästas både inuti och utanpå, detta på grund av det extremt slitstarka trycket. Det enda du måste komma ihåg innan du fäster namnlappen är att ytan den ska sitta på både är ren och torr.

Bruksanvisning

  • Fäst namnlappen ordentligt på ett rent och torrt ställe.
  • På kläder måste namnlappen fästa på tvättrådet eller andra etiketter. Detta för att undvika att vattnet tränger igenom fibrerna och förstör limmet klistrande egenskap.
  • Pass på att hörnen är ordentligt fastklistrade.
  • Vänta 24 timmar innan tvätt.