Gratis frakt - Snabb leverans - Störst i Sverige
0
HemOm Hello Kitty namnlappar

Om Hello Kitty namnlappar

Färgrika namnlappar med söta Hello Kitty! Här kan du välja bland fyra fina set med olika teman; Klassisk, Rosa Värld, Sporty och Vinteräventyr. Varje temaset innehåller 120 lappar med 6 olika motiv som alla matchar varandra i färg eller tema. Tycker ditt barn om rosa finns ett set som helt går i rosa toner, tycker ditt barn däremot om massa olika färger finns det set som har det också. Det finns något för alla smaker!

Hello Kitty-namnlapparna är strykfria och självhäftande, och de klistras enkelt på det som ska märkas. Du kan märka både kläder och skor, och också all möjlig utrustning, med dessa färgrika namnlapparna. De är inte bara fina att se på, men den färgrika och unika designen gör att ditt barn enkelt kan känna igen sina saker även om barnet inte kan läsa.

Hello Kitty-namnlapparna är mycket slitstarka och tål 60 grader i tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, ugnstemperaturer och kyla. Storleken på alla lapparna är 30×13 mm.

Hello Kitty märklappar

Hello Kitty märklappar måste klistras på tvättrådslappen eller andra märkeslappar i plagget. Detta för att undgå att vattnet tränger in genom tygets fibrer och förstör limmets häftande egenskaper. För sockor, vanter och andra plagg utan märkeslappar rekommenderar vi stryklappar i svartvitt.

Hello Kitty märklappar till skor och saker

Namnlapparna kan utan problem användas på en mängd olika saker, även på skor. Den slitstarka ytan gör att du kan fästa lappen på insidan av skon om du önskar det. Se bara till att underlaget är torrt och rent innan du klistrar fast namnlappen.

Bruksanvisning

  • Namnlappen klistras på rent och torrt underlag.
  • På kläder ska namnlappen klistras på tvättrådslappen eller märkeslappen. Detta för att undvika att vattnet tränger in genom tyget och förstör limmets häftande egenskap.
  • Namnlappen pressas med tryck mot underlaget, var extra noga med hörnen.
  • Vänta minst 24 timmar innan tvätt.