Gratis frakt - Snabb leverans - Störst i Sverige
0
HemOm klassiska namnlappar

Om klassiska namnlappar

Klassiska namnlappar till kläder och saker – inget strykjärn behövs, fäst enkelt med ett tryck!

Våra klassiska namnlappar blev introducerade i augusti 2012 och har sedan dess varit våra mest populära namnlappar. Med den lekfulla designen och enkla användningen har de hållit den positionen och det kan vi verkligen förstå.

Dessa namnlapparna klistras enkelt på det som ska märkas, har ett outslitbart tryck, sitter bra och ser dessutom fantastiska ut! Du får även tid över till annat, som till exempel barnen eller något annat mycket trevligare.

Namnlapparna kan användas till ALLT, det inkluderar både kläder och skor, men var noga med att följa bruksanvisningen för bästa resultat. De tål 60 grader i tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, ugnstemperaturer och kyla. Storleken är 30×13 mm.

Klassiska namnlappar till kläder

Namnlapparna klistras på tvättrådslappen eller andra märkeslappar i plagget. Detta för att undgå att vattnet tränger in genom fibrerna och förstör limmets fästande egenskaper. För sockor, vantar och andra plagg utan märkeslappar rekommenderar vi stryklappar i svartvitt.

Klassiska namnlappar till skor och saker

Namnlapparna kan användas på en mängd olika saker, även på skor. Den slitstarka ytan gör att du kan fästa lappen på insidan av skon om du önskar det. Kom bara ihåg att underlaget är torrt och rent innan du klistrar fast namnlappen.

Fantastiska färger

Våra klassiska namnlappar kommer i en mängd fantastiska färger och mönster! Valmöjligheterna är många och kombinationerna av färger, motiv och typsnitt är oändliga. Här är det bara fantasin som sätter gränser. Nya mönster och motiv är under utveckling hela tiden och vi tar gärna emot inspel och tips från dig. Kanske är det just ditt förslag som är nästa nyhet på vår hemsida.

Bruksanvisning

  • Namnlappen klistras på rent och torrt underlag.

KLÄDER: Namnlappen klistras på tvättrådslappen eller märkeslappen.

  • Pressa namnlappen mot underlaget, var extra noga med hörnen.
  • Vänta 24 timmar innan tvätt.