Gratis frakt - Snabb leverans - Störst i Sverige
0
HemOm minilappar till minisaker

Om minilappar till minisaker

Nu kan du märka även de allra minsta sakerna! Dessa supersöta lapparna är perfekta för hårspännen, färgpennor, verktyg, nappar, legobitar och allt annat smått. I tillägg fungerar de perfekt på kläder och skor om du vill.

Minilapparna är både supersöta och superpraktiska! Du kan välja mellan blandade set med färgrika paletter eller enfärgade med din favoritfärg. Namnlapparna är så små och söta att vi endast tillåter en linje med text, men med namn eller telefonnummer på lappen visar du tydligt att dina saker tillhör just dig.

Som de flesta av våra namnlappar är också dessa strykfria och självhäftande. De tål 60 grader i tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, ugnstemperaturer och kyla.

Minilapparna är 16×6 mm stora och består av 175 namnlappar per set.

Minilappar till kläder

Minilapparna kan fint användas på kläder. Kom bara ihåg att dessa måste fästas på tvättrådslappen eller etiketten i kläderna. Med dessa praktiska lapparna kan du nu enkelt märka de allra minsta etiketterna, som oftast finns i handskar eller på lite mindre plagg. Vi rekommenderar fortfarande stryklappar om du har kläder utan etikett eller tvättrådslapp.

Minilappar till skor och saker

Minilappar kan användas till all möjligt av saker, och de är extra perfekta för småsaker som håraccessoarer, små leksaker, verktyg, skolsaker osv. Låt barnen hjälpa till med att märka pennor, kritor, linjaler, suddgummi och allt annat som finns i pennskrinet. Inte bara är det kul för barnen, men märkningen går också dubbelt så snabbt. Och det viktigaste av allt; risken för att förlora dina ägodelar blir mycket mindre med en praktisk minilapp.

Bruksanvisning

Det viktigaste att tänka på när man ska fästa minilapparna är att ytan den ska fästas på är torr och ren. På kläder måste minilapparna fästas på tvättrådslappen eller etiketten, dessa måste också vara torra och rena. Minilapparna klistras enkelt på som ett klistermärke.