Gratis frakt - Snabb leverans - Störst i Sverige
0
HemOm Mumin namnlappar

Om Mumin namnlappar

Det är inte många saker som framkallar så mycket nostalgi och varma känslor som Mumintrollet och hans vänner. Välj bland set med Mumintrollet, Snorkfröken, Lilla My, Snusmumriken och Too-Ticki eller blandade set med gänget som bor i Muminhuset och Mumin med vänner.

Karaktärerna i Muminuniversumet speglar oss alla, både liten och stor. Mumintrollet är vänlig, äventyrslysten, social och intresserad, men också lite ängslig. Muminmamma tar hand om alla runt omkring sig och osar av lugn och trygghet. Muminpappa är äventyrslysten och lekfull, men kan vara bestämd om han måste. Lilla My är lättretad, irritabel och lite busig, men samtidigt både modig och ärlig. Snorkfröken är romantisk, drömmande och väldigt fåfäng. Snusmumriken är Mumintrollets allra bästa vän. Han är alltid på vandring, trivs bra ensam och älskar att fiska. Too-Ticki är lugn och jordnära, smart och effektiv och en vän att räkna med. Sniff är klumpig, gnällig och lat, men också väldigt godsint. Mymlan är alltid förälskad och lojal. Hemulen är botaniker och en ivrig växtsamlare. Stinky är skojare. Han tycker om att förstöra för andra och lever efter helt egna regler.

Detta fantastiska persongalleriet, varvat med glada färger och fina skrifttyper utgör våra Mumin namnlappar. Då kan det inte bli annat än fint 😊!

Mumin namnlappar är strykfria och självhäftande och fästes på kläder och saker som ett klistermärke. De tål 60 grader i tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, ugnstemperaturer och kyla. Storleken på namnlapparna är 30×13 mm.

Mumin märklappar till kläder

Mumin namnlapparna måste fästas på tvättrådet eller andra isydda märklappar i kläderna. Detta är viktigt och måste göras för att undvika att vattnet tränger in genom tyget och förstör limmet häftegenskaper. Har du inte tvättrådslapp eller andra isydda klädmärken i kläderna (exempelvis sockor, vantar, halsdukar) rekommenderar vi istället våra stryklappar. 

Mumin märklappar till skor och utrustning

Våra namnlappar fungerar utmärkt på sko och all typ av utrustning. Den slitstarka ytan gör att namnlappar kan fästas både på insidan och utsidan av skor. Se bara till att ytan du önskar fästa namnlappen på är torr och ren innan du klistrar fast lappen.

Bruksanvisning

  • Fäst namnlappen noga på ett rent och torrt ställe.
  • På kläder måste namnlappen fästas på tvättrådet eller andra isydda märklappar. Detta för att undvika att vattnet tränger in genom tyget och förstör limmets häftegenskaper.
  • Kontrollera att hörnen på namnlappen är fastklistrade ordentligt.
  • Vänta 24 timmar innan tvätt.