Gratis frakt - Snabb leverans - Störst i Sverige
0
HemOm Spider-Man namnlappar

Om Spider-Man namnlappar

Hur häftigt är det inte att ha Spider-Man på namnlappen? Superhjälten som har egenskaper från en spindel och som håller skurkarna borta från staden. Barnen älskar honom! Med Spider-Man namnlappar så kan du göra märkning till en lek, låt barnen vara med. Det är utan tvekan extra roligt att dekorera sina ägodelar med en äkta superhjälte.

Namnlapparna kommer i blandade set med 120 namnlappar och du kan välja mellan Spider-Man, Spider-Girl eller Web-Warriors.

Spider-Man namnlappar är strykfria och självhäftande som fästes som ett klistermärke. Märk vad du vill med dessa häftiga namnlapparna; såsom kläder, skor och saker. Utöver att de är fina att se på kan den unika designen också hjälpa barnen att känna igen sin egen namnlapp, även de barn som är för små för att läsa.

Namnlapparna tål 60 grader i tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, ugnsvärme och kyla. Storleken är 30x13mm.

Spider-Man märklappar till kläder

Spider-Man namnlapparna måste klistras på tvättrådslappen eller andra märkeslappar i plagget. Detta för att undgå att vattnet tränger in genom fibrerna och förstör limmets fästegenskaper. Om du vill märka plagg som inte har någon märkeslapp, som till exempel sockor, vantar och liknande rekommenderar vi våra stryklappar i svartvitt.

Spider-Man märklappar till sko och saker

Namnlapparna är utmärkta att använda på saker som ryggsäckar eller termosar, men även på skor. Den slitstarka ytan gör att du kan fästa lappen på insidan av skon om du önskar det. Innan du klistrar fast namnlappen måste underlaget vara torrt och rent.

Bruksanvisning

  • Namnlappen bör klistras på rent och torrt underlag.
  • På kläder ska namnlappen klistras på tvättrådslappen eller märkeslappen. Detta för att undvika att vattnet tränger in genom tyget och förstör limmets häftande egenskap.
  • Var extra noga med att pressa ner hörnen när du fäster namnlapparna.
  • Vänta minst 24 timmar innan tvätt.