Hoppa till innehållet
HemDörrdekor barnrum

Dörrdekor barnrum

Personlig dekor! Skriv namn, välj önskad design och färg - och vips så har du en unik ingång till ditt barns sovrum. Superenkel att fästa, och lätt att ta bort om du önskar det.

0 / 17
0 / 17
Förhandsvisning av Dörrdekor barnrum

Välj ett motiv

Dörrdekor barnrum
169,00 kr
Total
169,00 kr
1
Självhäftande
Enkel att flytta
Efterlämnar inga märken
Stort utbud

Är du trött på den enfärgade, tråkiga dörren? Vi har lösningen! Vår självhäftande dörrdekor kan fästas på de flesta ytor och passar speciellt bra till att piffa upp dörren till barnrummet. Den är superenkel att fästa och lätt att ta bort. Säg hejdå till färglösa, tråkiga dörrar och säg hej till härliga färger och söta motiv som ger interiören det lilla extra.

Välj bland ett stort utbud unika motiv, utformade av våra duktiga designers. Varje set består av flera små och stora motiv, bland annat en namnbanner där du kan välja din personliga text. Alla motiv monteras var för sig, så att de kan placeras där du tycker att de passar bäst.

Dörrdekoren är tillverkad i ett flexibelt material av hög kvalitet, som inte töjer sig eller efterlämnar märken. Den är därför väldigt enkel att fästa och kan lätt tas bort igen om du skulle önska det.

Samma för alla set:

  • Dörrdekoren kan fästas i många variationer – här är det bara att låta kreativiteten flöda och skapa en unik layout där du önskar ha dekoren.
  • Producerat på flexibelt material som inte töjer sig eller lämnar märken.
  • Tillgänglig i flera olika färger och teman. Alla set består av en personlig namnskylt, ett huvudmotiv och små dekorationselement.
  • Dekoren fästes enkelt på jämna ytor och kan också fungera på ytor med lätt ojämn textur.
  • Lätt att applicera och enkel att ta bort.
  • Kan matchas med flera temaset från vår väggdekor.
Dörrdekor skogsdjur
Dörrdekor anläggningsmaskiner
Dörrdekor exotiska djur
Dörrdekor prinsessor
Dörrdekor enhörning
Dörrdekor universum
Dörrdekor sport

Ett stort utbud av unika motiv

Har familjens lilla drömmare fastnat för enhörningar, eller blivit tokig i gejming? Vår dörrdekor har roliga motiv som får både barn och vuxna att dra på smilbanden. De flesta motiv hittar du även som väggdekor, mätsticka och märklappar.

Din personliga text

Självhäftande dörrdekor är perfekt för att ge hemmet mer personlighet och karaktär. Varje set består av flera små och stora dekormotiv, samt en namnbanner där du kan välja din personliga text. Med vår dörrdekor är det inte längre några tvivel om vem rummet tillhör!

Lätt att fästa, enkel att ta bort

Dörrdekoren kan klistras på släta och lätt strukturerade ytor. Placera de olika delarna så som du själv önskar, här är det bara att låta kreativiteten flöda fritt! Dekoren är återanvändbar och kan flyttas utan att den efterlämnar fula märken på dörren.