Hoppa till innehållet
HemStora namnlappar

Stora namnlappar

Extra stora namnlappar till alla typer saker. Klistras enkelt på. Slitstarka och robusta, tål värme, vind och kyla.

0 / 17
0 / 17
Förhandsvisning av Stora namnlappar
Stora namnlappar - storlekar3 st

Välj tema

Stora namnlappar
189,00 kr
Total
189,00 kr
1
Slitstarka
Självhäftande
Utan skadliga ämnen
Våra största lappar

Våra stora namnlappar är ett utmärkt val för att märka stora saker som vattenflaskor, pulkor, ryggsäckar och cyklar. Namnlapparna är inte bara extra lätta att se, de har också superfina motiv som kan förvandla en lite tråkig vattenflaska till barnets favorit!

I våra färdigdesignade temaset har vi allt från söta djur till tuffa emojis och läskiga monster.

Gillar du designen? Du kan få samma motiv på både våra självhäftande namnlappar och stryklappar. Genom att välja samma design till alla kläder och saker blir det lättar för barnet att känna igen sina ägodelar.

Namnlapparna är slitstarka och robusta och sitter bra på plast, metall och glas. De varierar i storlek och form, den största är fem cm i diameter. Varje set innehåller 33 stora namnlappar.

Ta vara på det du tycker om – märk dina saker med Filur Namnlappar.

Stora namnlappar till stövlar
Märk ryggsäcken med stora namnlappar
Extra stora namnlappar till förskolan
Stora namnlappar till skolsaker
Stora namnlappar till böcker
Märk skorna med stora namnlappar
Stora namnlappar till matsäck och drickflaska
Stora märklappar till saker
Stora, färgrika namnlappar till barn

Fräscha upp sakerna

Gör matlådan, ryggsäcken och cykeln extra fina med stora, självhäftande namnlappar. Bläddra igenom det stora utbudet med färgglad, lekfull och vacker design. Här har du praktiska och estetiska kvaliteter samlat i en enda produkt – sakerna blir roligare att se på och det finns inga tvivel om vem de tillhör.

Stora namnlappar – flera storlekar

Extra stora namnlappar, men också extra häftiga namnlappar. Varför, undrar du? Eftersom de kommer i flera storlekar! Du får cirklar, kvadrater och rektanglar i en härlig blandning, hur häftigt är inte det! Märkning av ägodelar blir både roligare, livligare och mer kreativt med dessa fina märklapparna.

Perfekta till stora saker

Stora namnlappar är perfekta till de större sakerna, till exempel fotbollar, böcker, pulkor, skidor och vattenflaskor. De är enkla att applicera, fina att se på och inte minst synliga också på avstånd. Hjälp barnen att skilja på mitt och ditt med en tydlig och rolig namnlapp. Enklare blir det inte!