HemVäggdekor
Väggdekor

Väggdekor

Självhäftande dekor som är superlätt att montera på väggar, dörrar och skåp. Dekoren produceras på ett flexibelt material som enkelt kan flyttas på, tas bort och användas flera gånger.

Wallstickers arktiska djur - magiska barnrum

Arktiska djur

Skapa ett vackert vinterlandskap på barnrummet med vår självhäftande väggdekor med arktiska motiv. Varje förpackning består av 23 delar, bland annat isbjörn, säl och späckhuggare.
Mer info >195 kr per set

Wallstickers exotiska djur - magiska barnrum

Exotiska djur

Följ med på safari! Självhäftande väggdekor med lejon, giraffer, elefanter och andra exotiska djur. Varje förpackning innehåller 15 delar.
Mer info >195 kr per set

Wallstickers med favorit prinsessor - magiska barnrum

Prinsessor

«Det var en gång, i ett land långt, långt borta». Vacker självhäftande väggdekor som ta med barnen till sagornas värld. Varje förpackning består av 17 delar, bland annat prinsessor och slott.
Mer info >195 kr per set

Wallstickers med skogens djur - magiska barnrum

Skogsdjur

Ta in naturen på barnrummet med vår självhäftande väggdekor inspirerad av skogen. 29 delar med olika skogsdjur, bland annat älg, igelkott och räv.
Mer info >195 kr per set

Wallstickers med tuffa grävmaskiner - magiska barnrum

Grävmaskin

Låt barnet få sin egen kreativa byggplats med denna tuffa självhäftande väggdekor. Varje förpackning består av 27 delar, bland annat olika anläggningsmaskiner och vägskyltar.
Mer info >195 kr per set

Wallstickers enhörningar - magiska barnrum

Enhörning

Låt barnrummet bli en magisk drömvärld fylld av enhörningar och regnbågar i härliga pastellfärger. Varje förpackning av denna självhäftande väggdekor består av 20 delar.
Mer info >195 kr per set

Hjärtan

Sprid lite extra kärlek på barnrummet med vår hjärtformade väggdekor. Varje förpackning består av 36 självhäftande delar i tre ljuvliga färgskalor.
Mer info >195 kr per set

Moln

Skapa ett harmoniskt barnrum med moln i mjuka nyanser. Självhäftande väggdekor i tre olika färgpaletter. Varje förpackning innehåller 25 delar i olika storlekar.
Mer info >195 kr per set

Prickar

Ge barnrummet det lilla extra med lekfulla prickar. Självhäftande väggdekor i tre olika färgskalor, varje förpackning innehåller 72 delar.
Mer info >195 kr per set

Stjärnor

Sikta mot stjärnorna med vår självhäftande väggdekor. Den finns i tre paletter där varje förpackning består av 52 stjärnor i olika storlekar.
Mer info >195 kr per set

Magiska feer wallstickers

Fe

Vem vil väl inte ha sin egen förtrollade trädgård fylld med magiska feer, kaniner och blommor? Självhäftande väggdekor i 17 delar.
Mer info >195 kr per set

Dekorera väggarna med söta gårdsdjur

Bondgård

Få in gårdskänslan på barnrummet med dessa roliga och färgrika element vi känner igen från bondgården. Självhäftande väggdekor i 24 delar, bland annat djur, traktor och ladugård.
Mer info >195 kr per set

Coola universum wallstickers

Universum

Skapa ditt eget rymdäventyr med denna fina väggdekor från universum. Självhäftande väggdekor med 23 delar, bland annat astronauter, rymdskepp och planeter.
Mer info >195 kr per set

Coola wallstickers med fiskar och sjödjur

I djupet

Följ med ner under havsytan och upptäck en värld full av färgrika varelser. Självhäftande väggdekor från djupet som kommer i förpackning med 20 delar.
Mer info >195 kr per set

Utmärkt

Baserat på 12805 omdömen

16 timmar sedan

Bästa lapparna

Bästa lapparna, sitter hur bra som helst både på kläder, burkar och leksaker!

Ann-Mari J
16 timmar sedan

Enkelt att beställa

Enkelt att beställa, snabb leverans och lätta att fästa på kläder/material!

Pernilla Nordstrand
18 timmar sedan

Super bra

Super bra. Namnlapparna är super super bra.

ANNIKA

Är ditt barn besatt av enhörningar eller fascinerad av planeter och stjärnor? Med våra wallstickers kan du på ett enkelt sätt skapa magiska och vackra barnrum.

Vår självhäftande väggdekor kan klistras på allt från väggar till skåp, byråer och andra möbler. Den fäster sig lätt på olika ytor och är lika lätt att ta bort.

Djur från bondgården, prinsessor och grävmaskiner är bara några teman du kan välja mellan. Använd vårt stora utbud av wallstickers till att skapa en barnrum som inspirerar till lek.

Samma för alla set:

  • Innehåller flera små och stora element. Dessa kan placeras hur du än vill, släpp din kreativitet fri.
  • Gjord av ett flexibelt material som inte töjer sig eller efterlämnar märken.
  • Appliceras enkelt på jämna ytor, men kan också fungera på en lätt ojämn textur.
  • Lätt att applicera, lätt att ta bort.
  • Kan matchas med flera temaset från vår dörrdekor.

Magiska barnrum

Barnrummet ska vara en plats för mycket – lek, vänskap, avslappning, läsning, läxor och sömn. Skapa därför ett inspirerande rum som är skönt att vara i. Välj färger och detaljer som ger glädje och kreativitet för den som bor där, men som också gör det roligt och spännande att komma på besök. Väggdekor är ett enkelt och effektfullt sätt att skapa en fin stämning i ett rum. Dekorera hemmet med våra dekorset som tar dig med till en inspirerande värld.

Var kan dekoren fästas?

Väggdekoren passar perfekt till rena ytor som till exempel målade eller tapetserade väggar, dörrar, skåpdörrar, byråer och kakel. Dekoren ska inte sättas på nymålade eller nytapetserade väggar. Nymålad eller nytapetserad vägg bör torka i minst 30 dagar innan applicering av dekoren.

Superenkelt att montera!

För bästa resultat appliceras dekoren på rena och torra ytor. Dra av dekoren försiktigt från arket. Placera dekoren på önskat område. För att få ett jämnt resultat och för att undvika luftbubblor starta i ett hörn av dekoren och applicera försiktigt.