Hoppa till innehållet
HemNamnlappar med kända figurer

Namnlappar med kända figurer

Strykfria och självhäftande namnlappar med välkända och älskade figurer. Välj mellan färdiga blandade set med Mumintrollet, Greta Gris, Bamse eller Hello Kitty. Varje förpackning består av 120 namnlappar och passar perfekt till alla typer kläder, skor och saker.

Våra strykfria och självhäftande namnlappar passar bra till att märka barnens alla kläder och ägodelar. Ett bra tips för att de allra yngsta ska klara av att hålla ordning på sina saker, speciellt om de inte har lärt sig att läsa ännu, är att välja namnlappar med figurer de känner igen. Vad passar väl då bättre än att välja en namnlapp med barnets favoritkaraktär?

Roliga och praktiska namnlappar

Tråkiga vattenflaskor och matlådor blir snabbt lite roligare med våra självhäftande namnlappar. Namnlapparna är mycket slitstarka, de tål bland annat vatten och höga temperaturer i ugn, tvättmaskin och diskmaskin. Du kan därför tryggt använda de här självhäftande namnlapparna till att märka ytterkläder, matlådor, ryggsäckar och andra saker som används dagligen. Endast fantasin sätter gränser för användningsområdet när det gäller våra populära namnlappar.

Filurs namnlappar med kända figurer kommer i färdigblandade förpackningar i flera fina designer och färger. Välj mellan Bamse – världens starkaste björn, Mumintrollet, Hello Kitty och Greta Gris.

Varje set består av 120 igenkännbara namnlappar i storleken 30 x 13 mm, en storlek som passar perfekt till märkning av alla sorters kläder, skor och utrustning. Fäst dem gärna på plaggens isydda tvättlappar, där de fäster extra bra.

Namnlappar med kända figurer gör allt till ett roligt äventyr

Oavsett om du behöver märka barnets ägodelar för att hålla ordning på allt hemma, eller om du vill märka saker som ska tas med till skola och förskola, är Filur namnlappar ett ovärderligt hjälpmedel i en stressig vardag.

Genom att alltid ha ett ark med våra självhäftande namnlappar till hands, är det enkelt att märka barnens saker och kläder när de är på väg ut. Våra självhäftande namnlappar sitter nämligen bra på allt från mössor till gosedjur, så att det aldrig uppstår några tvivel om vem som äger vad.

Att märka kläder, skor, utrustning och annat med självhäftande namnlappar, sparar både tid och pengar. Om allt är märkt med namn, är chansen naturligt nog mycket större till att borttappade saker kommer tillbaka till sin rätta ägare.

Ta vara på det du tycker om − märk dina saker med Filur Namnlappar.

Bamse världens starkaste björn namnlappar till flaskan
Bamse namnlappar - världens starkaste björn
Märk plagget med Hello Kitty namnlappar
Hello Kitty namnlappar till hårborsten
Namnlappar med Greta Gris och vänner
Peppa Gris namnlappar till säcken
Mumintrollen namnlappar till kläder och saker
Mumintrollen namnlappar till kläder och saker