Hoppa till innehållet
HemStryklappar

Stryklappar

Stryklappar till kläder, sitter som gjutet. Tål 95 grader i tvättmaskin.

Förhandsvisning av Stryklappar

189 kr per set

0 / 17
0 / 17
0 / 17
Slitstarka
Enkla att fästa
Utan skadliga ämnen
För alla textilier

Detta är namnlappar som stryks fast med hjälp av ett strykjärn, dessa lappar kan fästas direkt på plagget. Stryklapparna sitter som gjutet på både ull och bomull, de passar därför väldigt bra till plagg som babybodyer, strumpor, mössor och vantar.

Precis som med våra självhäftande namnlappar kan stryklapparna designas efter eget tycke och smak. Prova dig fram med olika färger och motiv tills du hittar den namnlappen som passar dig allra bäst. Vill du att de ska matcha dina andra namnlappar? Inte några problem, du hittar de fina färgerna och motiven på alla våra produkter.

Våra stryklappar är 30 x 13 mm, en perfekt storlek till de flesta plagg. Setet består av 120 märklappar, det räcker långt till att märka både inne- och utekläder.

Stryklapparna är särskilt slitstarka och tål 95 grader i tvättmaskin. Det gör att de passar särskilt bra till kläder för personer som bor på institutioner där det tvättas med industrimaskiner som är mindre skonsamma. Dessa namnlappar tål oöm användning och många rundor i tvättmaskinen!

Ta vara på det du tycker om – märk dina saker med Filur Namnlappar.

Påstrykningsbara märklappar
Namnlappar till mössa
Stryklappar till kläder, tål tvättmaskin
Påstrykningsbara namnlappar till kläder
Stryklappar till strumpor och vantar
Stryklappar - sitter som gjutet

Stryklappar till kläder

Påstrykbara namnlappar till kläder. Här måste strykjärnet fram, men i utbyte sitter de som gjutet på strumpor, halsdukar och allt annat där klisterlapparna går bet. Välj och vraka i färger och motiv och skapa din alldeles personliga stryklapp.

Tål koktvätt

Namnlappar som man stryker på kläderna smälter sig ner i textilfibrerna och sitter därför extra bra. De tål oömt användande och klarar också de allra högsta temperaturerna i tvättmaskinen och torktumlaren.

Fästa och få bort stryklappen

Har stryklappen börjat lossna? Fäst dem på nytt! Värm upp strykjärnet (högsta temperatur), lägg silikonpappret emellan och använd en cirkelrörelse i 8-10 sekunder för att se till att hörnen fästes ordentligt. Lätt som en plätt! Lapparna får du enklast bort genom att värma upp lappen med strykjärn (kom ihåg att använda silikonpapper), dra lite i tyget och pilla bort den.