HemStryklappar
Stryklappar

Stryklappar

Stryklappar till kläder, sitter som gjutet. Tål 95 grader i tvättmaskin.

0 / 17
0 / 17
0 / 17
Förhandsvisning av Stryklappar

Stryklappar till kläder, sitter som gjutet. Tål 95 grader i tvättmaskin.

120 st., 30 x 13 mm 179 kr per set

Utmärkt

Baserat på 11682 omdömen

38 timmar sedan

Superfina och lätt att sätta upp och…

Superfina och lätt att sätta upp och även ta bort.

Lisa Svensson
40 timmar sedan

Sitter bra och fin i trycket!

Sitter bra och fin i trycket!

Emma Andersson
{3 dagar sedan

Fantastiskt bra 🤗

Fantastiskt bra 🤗

Yvonne Asp

Påstrykbara namnlappar till kläder. Extra smarta till strumpor! Du måste ta fram strykjärnet för att fästa dessa namnlappar. Det krävs lite mer insats, men i gengäld sitter de extra bra på alla kläder. Designas efter tycke och smak, precis som vårt strykfria alternativ. Mixa och matcha tills du hittar en variant som är 100% du. Vill du att de ska matcha alla de andra namnlapparna också? Inga problem, du hittar de fina färgerna och motiven på alla våra produkter. 

Stryklapparna är 30 x 13 mm, en perfekt storlek till de flesta plagg. Setet består av 120 märklappar, en bra mängd för att kunna märka innekläder, ytterkläder och fritidskläder. De är särskilt slitstarka och tål 95 grader i tvättmaskinen.  

Dessa namnlappar passar till alla men är extra smarta för de som bor på institutioner där kläder tvättas på gemensamt tvätteri. Industrimaskiner är mindre skonsamma och det kräver att namnlappen tåler oöm behandling. 

Ta vara på det du tycker om – ta vara på miljön – märk dina saker med Filur Namnlappar.  

Stryklappar till kläder

Påstrykbara namnlappar till kläder. Här måste strykjärnet fram, men i utbyte sitter de som gjutet på strumpor, halsdukar, hemstickat och allt annat där klisterlapparna går bet. Välj och vraka i färger och motiv och skapa din alldeles personliga stryklapp.

Tål koktvätt

Namnlappar som man stryker på kläderna smälter sig ner i textilfibrerna och sitter därför extra bra. De tål oömt användande och klarar också de allra högsta temperaturerna i tvättmaskinen och torktumlaren.

Fästa och få bort stryklappen

Har stryklappen börjat lossna? Fäst dem på nytt! Värm upp strykjärnet (högsta temperatur), lägg silikonpappret emellan och använd en cirkelrörelse i 8-10 sekunder för att se till att hörnen fästes ordentligt. Lätt som en plätt! Stryklapparna får du enklast bort genom att värma upp lappen med strykjärn (kom ihåg att använda silikonpapper), dra lite i tyget och pilla bort den.