Hoppa till innehållet
HemMinilappar till minisaker

Minilappar till minisaker

Minilappar – extra små namnlappar till suddgummin, pennor och hårspännen. Tål oöm användning och tvätt upp till 60 grader.

Förhandsvisning av Minilappar till minisaker - Purpur

169 kr per set

0 / 12

Välj temafärger

Självhäftande minilappar till kläder och saker

35 stFörhandsvisning av Minilappar till minisaker - Purpur
35 stFörhandsvisning av Minilappar till minisaker - Purpur
35 stFörhandsvisning av Minilappar till minisaker - Purpur
35 stFörhandsvisning av Minilappar till minisaker - Purpur
35 stFörhandsvisning av Minilappar till minisaker - Purpur
Slitstarka
Självhäftande
Utan skadliga ämnen
Våra minsta lappar

Hur ofta har du inte funderat på vilket hårband eller napp som tillhör ditt barn när du hämtar på förskolan? Och vad hände egentligen med den där mobilladdaren du lånade bort till någon på jobbet? Våra minilappar hjälper dig ur knipan!

Mini namnlapparna är bara 16 x 6 mm. De är därför helt perfekta för märkning av småsaker som lätt försvinner. Om du har skolbarn kan våra självhäftande minilappar bidra till att suddgummin, blyertspennor, linjaler och pennvässare hittar tillbaka till rätt pennfodral.

Neutral, färgrik eller modern, vi har varianten som passar dig. Välj gärna samma färgskala som på de andra namnlapparna.

Märklapparna kommer blixtsnabbt i posten; 1 dags produktionstid och 2–4 dagars postgång, och vips så har du dem!

Ta vara på det du tycker om – märk dina saker med Filur Namnlappar.

Minilappar till hårsaker
Mini namnlappar till solglasögon
Mini namnlappar till de minsta sakerna
Minilappar till skolsaker
Små namnlappar till små saker
Minilappar - mini namnlappar
Minilappar i fin och färglad design

Minilappar till minisaker

Extra små namnlappar som både är supersöta och superpraktiska! Dessa är helt perfekta till hårspännen, färgkritor, solglasögon, verktyg, nappar, legobitar och alla andra småsaker. Även kläder och skor om du vill. Välj blandningspaket med färgglada paletter eller paket med endast din favoritfärg.

Märk skolsakerna

Minilapparna är helt geniala till skolsaker. Blyertspennor, färgkritor, suddgummin och linjaler kan lätt försvinna om de inte är märkta på ett bra sätt. Ta med barnen på märkningen. Kul för dem, de lär sig att ta hand om sina saker och inte minst – märkjobbet går dubbelt så fort!

Tål maskintvätt/-disk

Våra små namnlappar är strykfria och självhäftande och tål 60 grader i tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, ugnstemperatur och stark kyla. Fäst dem på ett torrt och rent ställe, på skötselrådet vid märkning av kläder. Slitage över tid är inget problem för dessa små märklapparna.