HemMinilappar till minisaker
Minilappar till minisaker

Minilappar till minisaker

175 Självhäftande minilappar till kläder och saker.

0 / 12

175 Självhäftande minilappar till kläder och saker.

175 st., 16 x 6 mm 169 kr per set

Välj temafärger

Laddar..

Självhäftande minilappar till kläder och saker

35 st
35 st
35 st
35 st
35 st

Extra små namnlappar till extra små saker. Minilapparna är geniala när du ska märka alla småsaker som flyter runt. Vem har inte undrat över vilket hårspänne och vilken napp som tillhör vem när man hämtar på förskolan? Eller var mobilladdaren som du lånade bort till en kollega tog vägen? Minilapparna hjälper dig ut av knipan. Neutrala, färgrika eller moderna – vi har varianten som passar dig. Och du, nu kan du välja samma färgskala på våra andra namnlappar också – mix och match! 

Minilapparna är 16 x 6 mm – genialt små och hälften så stora som våra standardlappar. Har du barn i skolåldern är dessa extra smarta. Nu kan suddgummin, blyertspennor, linjaler och pennvässare hittar tillbaka till rätt pennfodral. 

Våra små märklappar kommer blixtsnabbt i posten; 1 dags produktionstid och 2–4 dagars postgång, och vips så är de hos dig.   

Ta vara på det du tycker om – ta vara på miljön – märk dina saker med Filur Namnlappar.  

Minilappar till minisaker

Extra små namnlappar som både är supersöta och superpraktiska! Dessa är helt perfekta till hårspännen, färgkritor, solglasögon, verktyg, nappar, legobitar och alla andra småsaker. Även kläder och skor om du vill. Välj blandningspaket med färgglada paletter eller paket med endast din favoritfärg.

Märk skolsakerna

Minilapparna är helt geniala till skolsaker. Blyertspennor, färgkritor, suddgummin och linjaler kan lätt försvinna om de inte är märkta på ett bra sätt. Ta med barnen på märkningen. Kul för dem, de lär sig att ta hand om sina saker och inte minst – märkjobbet går dubbelt så fort!

Tål maskintvätt/-disk

Minilapparna är strykfria och självhäftande och tål 60 grader i tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, ugnstemperatur och stark kyla. Fäst dem på ett torrt och rent ställe, på skötselrådet vid märkning av kläder. Slitage över tid är inget problem för dessa små märklapparna.