Hem100% Nöjd kundgaranti

100% Nöjd kundgaranti

Vi på Filur Namnlappar älskar nöjda kunder och gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd med köpet. Självklart har vi nöjd kundgaranti!

Vi garanterar att du får:

Ett stort och spännande urval. Filur Namnlappar erbjuder namnlappar i många olika motiv och storlekar. Vi erbjuder också produkter som vägg- och dörrdekor, mätstickor och posters.

Produkter med hög kvalitet. Alla våra produkter är tillverkade för att hålla länge. Namnlapparna kommer i ett slitstarkt material som gör att de tål många vändor i tvättmaskinen, samt höga och låga temperaturer. Våra olika dekorprodukter kan användas om och om igen, och lämnar inga fula märken på väggen om du vid något tillfälle vill ta bort dem.

Produkter som inte är skadliga för hälsan. Våra produkter innehåller inga skadliga eller hormonstörande ämnen som ftalater eller BPA. Hälsa och miljö är viktigt för oss, och du kan känna dig trygg med att alla produkter som du beställer av oss är säkra.

Snabb leverans. Så snart du har skickat din beställning, startar processen hos oss. Vi gör vårt yttersta för att du ska ha dina produkter hem i brevlådan så snabbt och effektivt som möjligt. Namnlapparna levereras till din brevlåda inom tre till fem dagar.

Konkurrenskraftigt pris. Hos oss får du mycket kvalitet för pengarna och vi har alltid fri frakt.

Så fungerar Filurs nöjd kundgaranti:

Vårt mål är att ha 100 procent nöjda kunder och vi gör vårt yttersta för att våra produkter ska infria dina förväntningar.

Skulle du ändå inte vara helt nöjd med produkten du köpt, hoppas vi att du tar kontakt med oss så att vi kan hjälpa dig. 100% Nöjd kundgarantin gäller i 90 dagar från inköpsdatum. 

Har du synpunkter på köpprocessen eller upplever problem med produkterna du köpt hos oss, är det bara att ta kontakt med vår kundservice. Vi hjälper dig gärna och nås enkelt på telefon 031-13 83 70 (måndag till torsdag 8 – 16, fredag 8 – 15) eller e-post info@namnlappar.se

Nojd-kund-garanti namnlappar