HemDörrdekor barnrumBondgård

Dörrdekor: Bondgård

Förhandsvisning av Dörrdekor: Bondgård
169 kr per set
0 / 17
0 / 17

Välj tema

Förhandsvisning av Dörrdekor: Bondgård

Nöff, bä, mjau eller gnägg? Barn som drömmer om livet på landet, kommer att älska denna söta dörrdekor med djur som de känner igen från bondgården. Dörrdekoren är självhäftande och fungerar som ett klistermärke, så att du på några få minuter kan fräscha upp en tråkig och sliten dörr.

Denna förpackning innehåller en banner där du kan skriva in din personliga text, samt ett huvudmotiv och flera mindre dekormotiv. Dörrdekoren med gårdsdjur har hela åtta olika huvudmotiv, så att du kan välja mellan traktor, får, gris, katt, häst, ko, bonde eller lada.

Vill du också skapa en mysig bondgårdsstämning inne i barnrummet? Matcha med vår väggdekor i samma tema.

Dörrekoren är tillverkad i ett flexibelt material som inte töjer sig eller lämnar märken på underlaget. Den är därför väldigt enkel att fästa och kan lätt tas bort, om du skulle önska det.

Så fäster du dekoren på dörren

  • Se till att dörren är ren, torr och fri från fett och damm.
  • Dra av de olika dekormotiven från arket försiktigt och fäst dem där du önskar att placera dem på dörren.
  • Var noga med att du hela tiden stryker ut luftbubblor med handen.

Om det inte skulle bli helt perfekt första gången, är det inget problem att ta bort dekoren igen och placera ut den på nytt. Allt du behöver göra är att försiktigt dra av dekoren från ytan. Du kan också sätta tillbaka den på originalemballaget från Filur Namnlappar eller på ett bakplåtspapper, tills du har hittat ett annat ställe att placera den på.

Dörrdekor med katt
Dörrdekor med ko
Dörrdekor med bonde
Dörrdekor med häst
Dörrdekor med gård
Dörrdekor med gris
Dörrdekor med får
Dörrdekor med traktor