HemDörrdekor barnrumFe

Dörrdekor: Fe

Förhandsvisning av Dörrdekor: Fe
169 kr per set
0 / 17
0 / 17

Välj tema

Förhandsvisning av Dörrdekor: Fe

Skapa en förtrollande värld med feer, nyckelpigor, harar och söta insekter! Den här självhäftande dörrdekoren är inspirerad av skogens magi och kan på nolltid ge ett nytt liv till en tråkig eller sliten dörr.

Dörrdekoren fungerar som ett klistermärke och den här förpackningen innehåller en banner där du kan skriva din personliga text, samt huvudmotiv och flera mindre dekormotiv. Välj mellan tre olika feer, nycklepiga, hare och en söt trollslända.

Vill du även sprida lite magiskt stoft i barnrummet? Med hjälp av vår väggdekor i samma tema, kan du skapa ett magiskt lekland med feer, kaniner och andra söta detaljer.

Dörrdekoren är tillverkad i ett flexibelt material som inte töjer sig eller lämnar märken på underlaget. Den är därför väldigt enkel att fästa och kan lätt tas bort, om du skulle önska det.

Så fäster du dekoren på dörren:

  • Se till att dörren är ren, torr och fri från fett och damm.
  • Dra av de olika dekormotiven från arket försiktigt och fäst dem där du önskar att placera dem på dörren.
  • Var noga med att du hela tiden stryker ut luftbubblor med handen.

Om det inte skulle bli helt perfekt första gången, är det inget problem att ta bort dekoren igen och placera ut den på nytt. Allt du behöver göra är att försiktigt dra av dekoren från ytan. Du kan också sätta tillbaka den på originalemballaget från Filur Namnlappar eller på ett bakplåtspapper, tills du har hittat ett annat ställe att placera den på.

Dörrdekor med trollslända
Dörrdekor med nycklepiga
Dörrdekor med rosa fe
Dörrdekor med lila fe
Dörrdekor med kanin
Dörrdekor med blå fe