HemDörrdekor barnrumHundar

Dörrdekor: Hundar

Förhandsvisning av Dörrdekor: Hundar
169 kr per set
0 / 17
0 / 17

Välj tema

Förhandsvisning av Dörrdekor: Hundar

Drömmer ditt barn om att få sin egen hund, eller har ni redan en fyrbent vän i familjen? Både hundvänner med och utan hundar kommer att älska den här vackra dörrdekoren. Vår dörrdekor är självhäftande och fungerar som ett klistermärke, så att du på nolltid kan ge dörren ett nytt utseende, samtidigt som du hyllar människans bästa vän.

Setet består av en banner där du kan få din personliga text, ett huvudmotiv och flera små dekormotiv. Är dalmatinern familjens favorit, eller föredrar ni kanske engelsk bulldog? Välj mellan hela 15 olika hundraser.

Är barnet fullständigt hundfrälst? Då rekommenderar vi att du även tar en titt på våra underbara posters med hundtema.

Dörrdekoren är tillverkad i ett flexibelt material som inte sträcker  sig eller efterlämnar märken. Den är därför väldigt enkel att fästa och kan lätt tas bort igen  om du skulle önska det.

Så fäster du dekoren på dörren:

  • Se till så att dörren är ren, torr och fri från fett och damm.
  • Dra av de olika dekormotiven försiktigt från arket och placera dem där du önskar på dörren.
  • Se till så att du fortlöpande stryker ut eventuella luftbubblor med handen.

Om det inte skulle bli helt perfekt på första forsöket, är det inte något problem att ta bort dekoren och placera ut den på nytt. Allt du behöver göra är att försiktigt dra av dekoren från ytan. Du kan även sätta tillbaka den på originalemballaget från Filur Namnlappar, eller på ett bakplåtspapper, tills du bestämt var du ska placera den.