HemDörrdekor barnrumI djupet

Dörrdekor: I djupet

Förhandsvisning av Dörrdekor: I djupet
169 kr per set
0 / 17
0 / 17

Välj tema

Självhäftande
Enkel att flytta
Efterlämnar inga märken
Stort utbud

Kom med under vattenytan och se vad som gömmer sig i havsdjupet! Barn som är intresserade av fiskar, havsdjur och allt som rör sig på havets botten kommer att älska den här vackra dörrdekoren inspirerad av djupet.

Dörrdekoren är självhäftande och fungerar som ett klistermärke, på bara några få minuter kan du fixa till en lite tråkig dörr.

Varje förpackning innehåller en banner där du kan välja din personliga text, ett huvudmotiv och flera små dekormotiv. Välj mellan olika färgglada huvudmotiv; delfin, bläckfisk, haj, clownfisk, val, manet, gul kirurgfisk, sköldpadda, blåsfisk, ostron och sjöhäst.

Drömmer du också om att förvandla barnrummet till en magisk undervattensvärld? Ta en titt på vår väggdekor med samma tema.

Dörrdekoren är tillverkad i ett flexibelt material som inte töjer sig eller lämnar märken. Den är därför väldigt enkel att fästa och kan lätt tas bort om du skulle önska det.

Så fäster du dekoren på dörren:

  • Se till att dörren är ren, torr och fri från fett och damm.
  • Dra av de olika dekormotiven från arket försiktigt och fäst dem där du önskar placera dem på dörren.
  • Var noga med att du hela tiden stryker ut luftbubblor med handen.

Om det inte skulle bli perfekt på första försöket, är det inte något problem att ta bort dekoren igen och placera den på ett annat ställe. Allt du behöver göra är att försiktigt dra av dekoren från ytan. Du kan också sätta tillbaka den på originalemballaget från Filur Namnlappar eller på ett bakplåtspapper, tills du har hittat ett annat ställe att placera den på.

Dörrdekor med clownfisk
Dörrdekor med manet
Dörrdekor med bläckfisk
Dörrdekor med blåsfisk
Dörrdekor med sjöhäst
Dörrdekor med ostron
Dörrdekor med haj
Dörrdekor med sköldpadda
Dörrdekor med val
Dörrdekor med gul kirurgfisk
Dörrdekor med delfin