HemDörrdekor barnrumKatter

Dörrdekor: Katter

Förhandsvisning av Dörrdekor: Katter
169 kr per set
0 / 17
0 / 17

Välj tema

Förhandsvisning av Dörrdekor: Katter

Med sina många roliga påhitt är katten en stor favorit hos barn. Nu kan du få de här livliga charmtrollen som personlig dörrdekor på barnrummet. Dörrdekoren är självhäftande och fungerar som ett klistermärke, så att den enkelt kan fästas på dörren till barnets rum.

Setet består av en banner där du kan få din personliga text, ett huvudmotiv och flera små dekormotiv som garnnystan och tassar. Katterna kommer i olika färger, välj den du gillar bäst.

Kan du inte få nog av katter i ditt liv? Då bör du ta en titt på vår charmiga serie med posters med katter i flera varianter.

Dörrdekoren är tillverkad i ett flexibelt material som inte sträcker sig eller efterlämnar märken. Den är därför väldigt enkel att fästa och kan lätt tas bort igen om du skulle önska det.

Så fäster du dekoren på dörren:

  • Se till att dörren är ren, torr och fri från fett och damm.
  • Dra av de olika dekorelementen försiktigt från arket och fäst dem där du önskar placera dem på dörren.
  • Var noga med att du fortlöpande gnider ut eventuella luftbubblor med handen.

Om det inte skulle bli helt perfekt på första försöket , är det inte något problem att ta bort dekoren igen och placera ut den på nytt. Allt du då behöver göra, är att försiktigt dra av dekoren från ytan. Du kan också sätta tillbaka den på originalemballaget från Filur Namnlappar, eller på ett bakplåtspapper, tills du har hittat ett annat ställe.

Dörrdekor katter
Dörrdekor katter
Dörrdekor katter
Dörrdekor katter
Dörrdekor katter