HemDörrdekor barnrumRiddare

Dörrdekor: Riddare

Förhandsvisning av Dörrdekor: Riddare
169 kr per set
0 / 17
0 / 17

Välj tema

Förhandsvisning av Dörrdekor: Riddare

Är du så lycklig lottad att du har en liten riddare i skinande rustning? Den här dörrdekoren sätter fantasin i gungning hos barn som drömmer om en äventyrsvärld fylld av stiliga riddare, fantastiska slott och eldsprutande drakar.

Dörrdekoren är självhäftande och fungerar som ett klistermärke. Varje förpackning innehåller en banner där du kan skriva din personliga text, samt ett huvudmotiv och flera mindre dekormotiv. Välj mellan två olika riddare, slott och drakar.

Dörrdekoren är tillverkad i ett flexibelt material som inte töjer sig eller lämnar märken på underlaget. Den är därför väldigt enkel att fästa och kan lätt tas bort, om du skulle önska det.

Så fäster du dekoren på dörren:

  • Se till att dörren är ren, torr och fri från fett och damm.
  • Dra av de olika dekormotiven från arket försiktigt och fäst dem där du önskar att placera dem på dörren.
  • Var noga med att du hela tiden stryker ut luftbubblor med handen.

Om det inte skulle bli helt perfekt första gången, är det inget problem att ta bort dekoren igen och placera ut den på nytt. Allt du behöver göra är att försiktigt dra av dekoren från ytan. Du kan också sätta tillbaka den på originalemballaget från Filur Namnlappar eller på ett bakplåtspapper, tills du har hittat ett annat ställe att placera den på.

Dörrdekor med blå riddare
Dörrdekor med borg
Dörrdekor med röd riddare
Dörrdekor med drake