HemDörrdekor barnrumRobot

Dörrdekor: Robot

Förhandsvisning av Dörrdekor: Robot
169 kr per set
0 / 17
0 / 17

Välj tema

Självhäftande
Enkel att flytta
Efterlämnar inga märken
Stort utbud

Låt våra glada och vänliga robotar inspirera  till fantasifull lek på barnrummet. Alla barn som drömmer om att en gång få sin egen robot, kommer att älska den här roliga dörrdekoren. Dörrdekoren är självhäftande och fungerar som ett klistermärke, så att den enkelt kan fästas på dörren till barnrummet.

Setet består av en banner där du kan få din personliga text, ett huvudmotiv och flera små dekormotiv med glödlampor. Dörrdekoren kommer i flera varianter och färger, välj den du tycker passar bäst.

Vill du skapa en hel robot-värld på barnrummet? Ta en titt på vår coola väggdekor, våra mätstickor och posters i samma tema.

Dörrdekoren är tillverkad i ett flexibelt material som inte sträcker sig eller lämnar märken. Den är därför väldigt enkel att fästa och kan lätt tas bort igen om du skulle önska det.

Så fäster du dekoren på dörren:

Se till att dörren är ren, torr och fri från fett och damm.
Dra av de olika dekormotiven försiktigt från arket och fäst dem där du önskar placera dem på dörren.
Var noga med att fortlöpande stryka ut eventuella luftbubblor med handen.

Om det inte skulle bli helt perfekt på första försöket, är det inte något problem att ta bort dekoren igen och placera ut den på nytt. Allt du då behöver göra, är att försiktigt dra av dekoren från ytan. Du kan även sätta tillbaka den på originalemballaget från Filur Namnlappar eller på ett bakplåtspapper, tills du har bestämt var du vill placera den.