HemDörrdekor barnrumUtryckningsfordon

Dörrdekor: Utryckningsfordon

Förhandsvisning av Dörrdekor: Utryckningsfordon
169 kr per set
0 / 17
0 / 17

Välj tema

Självhäftande
Enkel att flytta
Efterlämnar inga märken
Stort utbud

Tut-tut tut-tut! Barn som fascineras av fordon med sirener och blåljus kommer att älska den här dörrdekoren. Håll undan tjuvar och banditer eller lek äkta vardagshjälte med motiven polisbil, sheriff, ambulans och brandbil. Dörrdekoren är självhäftande och fungerar som ett klistermärke, så att du på nolltid kan ge nytt liv åt en lite tråkig eller sliten dörr.   

Setet består av en banner formad som en skylt där du kan välja din personliga text, ett utryckningsfordon och olika dekormotiv som stjärnor, hjärtan, visselpipa, walkie talkie, lågor och plåster.

Dörrdekoren är tilllverkad i ett flexibelt material som inte töjer sig eller lämnar märken på underlaget. Den är därför väldigt enkel att fästa och kan enkelt tas bort igen om du skulle önska.  

Så fäster du dekoren på dörren: 

  • Se till att dörren är ren, torr och fri från fett och damm. 
  • Dra försiktigt av de olika dekorelementen från arket och fäst dem där du önskar placera dem på dörren.   
  • Var noga med att hela tiden släta ut eventuella luftbubblor med handen.  

Om det inte skulle bli helt perfekt på första försöket, är det inte något problem att ta bort dekoren igen och placera den på ett annat ställe.  Allt du behöver göra, är att försiktigt dra av dekoren från ytan. Du kan också sätta tillbaka den på originalemballaget  från Filur Namnlappar eller på ett bakplåtspapper, tills du har hittat ett annat ställe.

Dörrdekor med brandbil
Dörrdekor med polisbil
Dörrdekor med ambulans
Dörrdekor med utryckningsfordon