Hem/Frågor och svar/Beställning och betalning

Beställning och betalning

Hur beställer jag?

Välj namnlappsvariant (klassisk, mini, strykbar eller licensierad) från huvudmenyn.

Klassiska namnlappar, minilappar och strykbara namnlappar

De klassiska namnlapparna har färger och mönster på lapp, text och motiv. Strykbara namnlappar är vita med svart text.

• Lägg in önskad text på namnlappen, helst 2 rader och max 3 rader.
  • Välj motiv genom att klicka på motivet. Det finns många motiv att välja mellan. Du ser alla dessa genom att klicka på piltangenterna eller genom att välja kategori via fanorna.
  • KLASSISKA NAMNLAPPAR: Välj färg eller bakgrund genom att klicka direkt på önskad variant. Valmöjligheterna ser du genom att klicka på piltangenterna eller genom att välja kategori via fanorna.
  • KLASSISKA NAMNLAPPAR: Välj texttyp och färg på texten. Valmöjligheterna hittar du nederst. Klicka direct på texttyp och färg.
  • Lagra din namnlapp i kundvagnen genom att klicka på knappen «Lägg i kundvagnen».
  • Upprepa detta för varje set namnlappar du önskar beställa.
  • Genomför beställningen genom att klicka på knappen «Till kassan».
  • Fyll i nödvändig information, välj betalningssätt och fullför beställningen.

Minilapparna har färger och text.

• Lägg in önskad text på namnlappen.
  • Välj färg på bakgrund genom att klicka direkt på önskad variant.
  • Lagra din namnlapp i kundvagnen genom att klicka på knappen «Lägg i kundvagnen».
  • Upprepa detta för varje set namnlappar du önskar beställa.
  • Genomför beställningen genom att klicka på knappen «Till kassan».
  • Fyll i nödvändig information, välj betalningssätt och fullför beställningen.

Gå till klassiska namnlappar, minilappar eller strykbara namnlappar

Licensierade namnlappar

• Välj Franchise överst till vänster i beställningsfönstret.
  • Fyll i önskad text, max 2 rader.
  • Klicka på din favorit och välj färdigt paket.
  • Färdiga namnlappar läggs i kundvagnen genom att klicka på ikon “lägg i kundvagnen”.
  • Repetera steg 1-4 här ovanför för varje nytt set med namnlappar du vill beställa. Önskar du dessutom beställa klassiska namnlappar eller strykbara namnlappar, klickar du på önskad variant överst i beställningfönstret och följer därefter beställningsrutinen här ovanför.
  • Genomför beställingen genom att klicka på “Till kassan”.
  • Fyll i nödvändig information och fullför beställningen.

Gå till MuminHello Kitty, Greta Gris, Marvel eller Disney

Hur betalar jag?

Kortbetalning

I vår nätbutik kan du betala med VISA och Mastercard. Det tillkommer inte några ytterligare avgifter med denna betalningslösningen.

Faktura

Det tillkommer en expeditionsavgift på kr 45,- pr. beställning. Fakturan har 30 dagars betalingsfrist.

Obs! Namnlappar och faktura skickas samlat. Fakturauppgifter står på följebrevet.