Hoppa till innehållet
HemMätsticka barnrumFågelholk

Mätsticka: Fågelholk

Förhandsvisning av Mätsticka: Fågelholk
349 kr per set
0 / 20
0 / 20

Högt uppe i trädet, där fåglarna bor. Fridfull mätsticka med fågelmotiv.

Mäter barnet från 50 – 160 cm. Total höjd vid montering på vägg är 148 cm. Bredd 30 cm.

Självhäftande
Enkel att flytta
Efterlämnar inga märken
Stort utbud

Fågelkvitter och humlor som surrar. Ta in känslan av ro och harmoni på barnrummet, med hjälp av den här dekorativa mätstickan. Hur lång tid tar det innan barnet når hela vägen upp till fågelholken? Notera datum för de olika milstolparna på mätstickan, eller ta foton av barnet stående vid sidan av.

Setet innehåller en självhäftande mätsticka och flera små dekormotiv som humlor, fåglar och blommor. Mätstickan fungerar som ett klistermärke och kan enkelt fästas på väggar, dörrar och skåp. Trädstammen, som är det största dekormotivet i den här förpackningen, är 148 cm lång och 30 cm bred.

Ge mätstickan din personliga prägel genom att välja din egen text, till exempel barnets namn och födelsedatum.

Dekoren är tillverkad i ett flexibelt material som inte sträcker sig eller skadar väggen. Den sitter bäst på släta ytor, men kan också fungera på lätt strukturerade ytor.

Mätstickan följer barnet från det att det är 50 till 160 cm långt och för att få ett korrekt mått bör du placera mätstickan i rätt höjd på väggen. Se till att avståndet från golvet och upp till den nedersta markören på hjälplinjalen är 50 cm. Bli inte förtvivlad om det inte skulle bli rätt på första försöket, klistermärkena kan lätt tas bort eller flyttas i efterhand, och lämnar inga märken på väggen.

Behöver resten av barnrummet också förnyas? Ta en titt på vår väggdekor och dörrdekor i olika tema – vi har något för alla smaker!

Mätsticka med fågelmotiv
Mätsticka med fågelmotiv
Mätsticka med fågelmotiv