Hoppa till innehållet
HemMätsticka barnrumBlå fyr

Mätsticka: Blå fyr

Förhandsvisning av Mätsticka: Blå fyr
349 kr per set
0 / 20
0 / 20

Låt fyren visa vägen! Följ barnets växande med den här vackra, maritima mätstickan.

Mäter barnet från 50 – 160 cm. Total höjd vid montering på vägg är 145 cm. Bredd 20 cm.

Självhäftande
Enkel att flytta
Efterlämnar inga märken
Stort utbud

Låt fyren visa vägen! Följ barnets växande med den här vackra, maritima mätstickan.

Barn växer snabbt och plötsligt har de stuckit iväg flera centimeter sedan förra gången ni mätte. Med vår fina mätsticka formad som en fyr, kan du både ge barnrummet en maritim touch och följa barnets utveckling.

Setet innehåller en självhäftande mätsticka, samt flera små dekormotiv som måne, moln och fåglar. Mätstickan fungerar som ett klistermärke och kan enkelt fästas på väggar, dörrar och skåp.

Fyren, som är det största dekormotivet i den här förpackningen, är 145 cm lång och 21 cm bred. Välj mellan röd och blå variant.

Sätt din personliga prägel på mätstickan genom att välja din egen text, till exempel barnets namn och födelsedatum.

Dekoren är  tillverkad i ett flexibelt material som inte sträcker sig eller skadar väggen. Den sitter bäst på släta ytor, men kan också fungera på lätt strukturerade ytor.

Mätstickan följer barnet från det att det är 50 till 160 cm långt och för att få ett korrekt mått bör du placera mätstickan i rätt höjd på väggen. Se till att avståndet från golvet och upp till den nedersta markören på hjälplinjalen är 50 cm. Bli inte förtvivlad om det inte skulle bli rätt på första försöket, klistermärkena kan lätt tas bort eller flyttas i efterhand, och lämnar inga märken på väggen.

Behöver resten av barnrummet också förnyas? Ta en titt på vår väggdekor och dörrdekor i olika tema – vi har något för alla smaker!

Fyr blå 1 - Mätsticka
Fyr blå 2 - Mätsticka
Fyr blå 3 - Mätsticka