Hoppa till innehållet
HemMätsticka barnrumHus

Mätsticka: Hus

Förhandsvisning av Mätsticka: Hus
349 kr per set
0 / 20
0 / 20

Följ hur barnet växer våning för våning, ända till toppen!

Mäter barnet från 50 – 160 cm. Total höjd vid montering på vägg är 168 cm. Bredd 20 cm.

Självhäftande
Enkel att flytta
Efterlämnar inga märken
Stort utbud

Se hur barnet sträcker sig mot himlen med den här helt unika mätstickan utformad som ett hus. Hur många våningar har det blivit sedan förra mätningen? Följ utvecklingen genom fotografier eller genom att skriva datum för de olika kliv barnet tar på mätstickan.

Setet innehåller en självhäftande mätsticka och flera små dekormotiv som moln och bilar. Mätstickan fungerar som ett klistermärke och kan enkelt fästas på väggar, dörrar och skåp. Huset är det största motivet i den här förpackningen.

Du kan också få mätstickan med din personliga text, till exempel barnets namn och födelsedag,

Dekoren är gjord av ett flexibelt material, som inte skadar väggen. Den fäster bäst på släta ytor, men kan också användas på en lätt strukturerad yta.

Mätstickan följer barnet från det att det är 50 till 160 cm långt och för att få ett exakt mått bör du därför placera mätstickan i rätt höjd på väggen. Se till att avståndet från golvet upp till den nedersta markören på mätstickan är 50 cm. Bli inte förtvivlad om det blir fel på första försöket, klistermärkena kan lätt tas bort eller flyttas i efterhand och de efterlämnar inga märken på väggen.

Behöver resten av barnrummet också förnyas? Ta en titt på vår väggdekor och dörrdekor i olika teman – vi har något för alla smaker!

Mätsticka till barnrummet - hus
Matsticka hus
Mätsticka barn - hus