Hoppa till innehållet
HemMätsticka barnrumLama

Mätsticka: Lama

Förhandsvisning av Mätsticka: Lama
349 kr per set
0 / 20
0 / 20

Följ hur barnet växer med den här lamans charmerande och lurviga långsträckta hals.

Mäter barnet från 50 – 160 cm. Total höjd när uppsatt på väggen är 147 cm. Bredd 24 cm.

Självhäftande
Enkel att flytta
Efterlämnar inga märken
Stort utbud

Vem älskar inte lamor? När de sätter huvudet på sned, blinkar med ögonen och ser ut som att de ler, är de helt enkelt oemotståndliga. Nu kan det här charmtrollet piffa upp barnrummet, samtidigt som det hjälper dig att hålla koll på hur barnet växer.

Vår supersöta lama-mätsticka fungerar som ett klistermärke och kan fästas direkt på väggen. Laman, som är det största motivet i förpackningen, är cirka 147 cm hög och 24 cm på det bredaste stället. I setet finns också flera mindre dekormotiv.

Sätt din personliga prägel på mätstickan genom att välja din egen text, till exempel barnets namn och födelsedatum.

Dekoren är tillverkad i ett flexibelt material som inte sträcker sig eller skadar väggen. Den sitter bäst på släta ytor, men kan även fungera på en lätt strukturerad yta.

Mätstickan följer barnet från det att det är 50 till 160 cm långt, och för att få ett korrekt mått bör du placera mätstickan i rätt höjd på väggen. Se till att avståndet från golvet och upp till den nedersta markeringen på mätstickan är 50 cm. Bli inte förtvivlad om det skulle bli fel på första försöket, klistermärkena kan lätt tas bort eller flyttas i efterhand och de lämnar inga märken på väggen.