Hoppa till innehållet
HemMätsticka barnrumRegnbåge

Mätsticka: Regnbåge

Förhandsvisning av Mätsticka: Regnbåge
349 kr per set
0 / 20
0 / 20

Låt ditt barn växa till det finaste färgfenomenet på himlen.

Mäter barnet från 50 – 160 cm. Total höjd vid montering på vägg är 184 cm. Bredd 35 cm.

Självhäftande
Enkel att flytta
Efterlämnar inga märken
Stort utbud

Som vi alla vet växer barn i perioder och plötsligt har de blivit ett helt huvud längre! Med denna jättefina mätstickan i regnbågstema kan ni hålla koll på de viktiga centimetrarna tillsammans

Settet består av en självhäftande mätsticka och flera små dekorelement i regnbågens alla färger.

Mätstickan fungerar som ett klistermärke och är lätt att fästa på väggar, dörrar eller skåp. Regnbågen, som är det största dekorelementet i detta paketet, är 184 cm lång och 35 cm bred.

Det finns också möjlighet att få personlig text på mätstickan, exempelvis barnets namn och födelsedatum.

Dekoren är gjord av ett flexibelt material, som inte skadar väggen. Den sitter bäst på släta ytor, men kan också fungera på underlag med finare struktur.

Mätstickan följer barnet från hen är 50 cm till 160 cm lång. För att måttet skall bli så exakt som möjligt, bör mätstickan placeras i rätt höjd på väggen. Se till att avståndet mellan golvet och upp till den nedersta märkningen på mätstickan är 50 cm. Skulle det bli fel första gången – ge inte upp! Klistermärkena är lätta att ta bort eller flytta på efteråt och de lämnar inte några märken efter sig.

Skulle du vilja färgsätta barnrummet ännu mer? Det är superlätt eftersom vi också har dörrdekor och väggdekor i samma tema!

Mätsticka till barnrummet - regnbåge
Regnbåge mätsticka
Mätsticka barn - regnbåge