Hoppa till innehållet
HemMätsticka barnrumSuperkids grön

Mätsticka: Superkids grön

Förhandsvisning av Mätsticka: Superkids grön
349 kr per set
0 / 20
0 / 20

Se familjens lilla superhjälte sikta mot stjärnorna - och ännu längre!

Mäter barnet från 50 – 160 cm. Total höjd vid montering på vägg är 140 cm. Bredd 28 cm.

Självhäftande
Enkel att flytta
Efterlämnar inga märken
Stort utbud

Växer din lilla superhjälte i rasande takt? Många föräldrar kan nog hålla med om att det upplevs så. Grön mätsticka superhjältar ger barnets superrum det lilla extra, samtidigt som ni kan följa tillväxten.

Varje set innehåller en självhäftande mätsticka och flera små dekormotiv som måne och textbubblor. Mätstickan fungerar som ett klistermärke och kan enkelt fästas på väggar, dörrar och skåp. Det största dekormotivet i det här paketet är den gröna linjalen som sträcker sig mot himlen. Mätsticka superhjälte finns också i lila.

Mätstickan kommer med din personliga text, till exempel barnets namn och födelsedatum.

Dekoren är tillverkad i ett töjbart material som inte skadar väggen. Den fäster bäst på släta ytor, men kan också fästas på en lätt strukturerad yta.

Mätstickan följer barnet från det att det är 50 till 160 cm långt och för att få ett korrekt mått måste du placera mätstickan i rätt höjd på väggen. Se till att avståndet från golvet och upp till den nedersta markören på hjälplinjalen är 50 cm. Bli inte förtvivlad om det inte skulle bli rätt på första försöket, klistermärkena kan enkelt tas bort eller flyttas i efterhand och lämnar inga märken på väggen.

Älskar ditt barn allt som har med superhjältar att göra? Ta en titt på vår roliga väggdekor och dörrdekor med superhjälte-motiv.

Mätsticka till barnrummet - superkids grön
Matsticka superkids grön
Mätsticka barn - superkids grön