Hoppa till innehållet
HemMätsticka barnrumSuperkids lila

Mätsticka: Superkids lila

Förhandsvisning av Mätsticka: Superkids lila
349 kr per set
0 / 20
0 / 20

Små superhjältar växer supersnabbt! Håll koll på tillväxten med mätsticka superhjältar.

Mäter barnet från 50 – 160 cm. Total höjd vid montering på vägg är 140 cm. Bredd 28 cm.

Självhäftande
Enkel att flytta
Efterlämnar inga märken
Stort utbud

Små superhjältar verkar växa snabbare än ljusets hastighet, och med lila mätsticka superhjältar blir det extra roligt att följa tillväxten. Ge superhjälte-rummet en ny dimension med hjälp av våra fina mätstickor med superhjälte-motiv.

Varje set innehåller en självhäftande mätsticka och flera små dekormortiv , som måne och textbubblor. Mätstickan fungerar som ett klistermärke och kan enkelt fästas på väggar, dörrar och skåp. Det största dekormotivet i det här paketet är den lila linjalen som sträcker sig mot himlen. Mätsticka superhälte finns också i grönt.

Mätstickan kommer med din personliga text, till exempel barnets namn och födelsedatum.

Dekoren är tillverkad i ett töjbart material som inte skadar väggen. Den fäster bäst på släta ytor, men kan också fästas på en lätt strukturerad yta.

Mätstickan följer barnet från det att det är 50 till 160 cm långt och för att få ett korrekt mått måste du placera mätstickan i rätt höjd på väggen. Se till att avståndet från golvet och upp till den nedersta markören på hjälplinjalen är 50 cm. Bli inte förtvivlad om det inte skulle bli rätt på första försöket, klistermärkena kan enkelt tas bort eller flyttas i efterhand och lämnar inga märken på väggen.

Önskar sig ditt barn ett eget superrum? Ta en titt på vår roliga väggdekor och dörrdekor med superhjälte-motiv.

Mätsticka till barnrummet - superkids lila
Matsticka superkids lila
Mätsticka barn - superkids lila