Hoppa till innehållet
HemMätsticka barnrumTräd

Mätsticka: Träd

Förhandsvisning av Mätsticka: Träd
349 kr per set
0 / 20
0 / 20

Skapa skogsmagi på barnrummet och låt ditt barn växa lika högt som ett träd.

Mäter barnet från 50 – 160 cm. Total höjd vid montering på vägg är 177 cm. Bredd 40 cm.

Självhäftande
Enkel att flytta
Efterlämnar inga märken
Stort utbud

Att låta barnen se hur fort de växer, är både lärorikt och kul. Ta med litet skog in i barnrummet och låt ditt barn få växa sig lika hög som ett träd med denna härliga mätstickan.

Detta settet består av en självhäftande mätsticka och flera små dekorelement med skogstema.

Mätstickan fungerar som ett klistermärke och är lätt att fästa på väggar, dörrar eller skåp. Trädet, som er det största dekorelementet i detta paketet, är 177 cm långt och 40 cm brett.

Det finns också möjlighet att få personlig text på mätstickan, exempelvis barnets namn och födelsedatum.

Dekoren är gjord av ett flexibelt material, som inte skadar väggen. Den sitter bäst på släta ytor, men kan också fungera på underlag med fin struktur.

Mätstickan följer barnet från hen är 50 cm till 160 cm lång. För att måttet skall bli så exakt som möjligt, bör mätstickan placeras i rätt höjd på väggen. Se till att avståndet mellan golvet och upp till den nedersta märkningen på mätstickan är 50 cm. Skulle det bli fel första gången – ge inte upp! Klistermärkena är lätta att ta bort eller flytta på efteråt och de lämnar inte några märken efter sig.

Har du lust att dekorera barnrummet med flera element från skogens rike? Kika på vår väggdekor och dörrdekor med samma tema.

Mätsticka till barnrummet - träd
Matsticka träd
Mätsticka barn - träd