Hoppa till innehållet
HemPosters barnrumDinosaurier

Posters: Dinosaurier

Välj storlek

Välj ram

Posters
129 kr
Ram
0 kr
Total
129 kr
1

Tillbaka Posters barnrum

Förhandsvisning av Posters: Stegosaurus
Förhandsvisning av Posters: Stegosaurus
Förhandsvisning av Posters: Stegosaurus
Förhandsvisning av Posters: Stegosaurus
Högkvalitativt tryck
Premium matt papper
Stort utbud
Perfekt till barnrummet

Dinosaurier har ett drakliknande utseende som tidigt fångar barns uppmärksamhet. Nu kan de lära sig mer om de här gigantiska och mystiska varelserna, samtidigt som du ger barnrummet ett lyft.
Vår söta serie med dinosaurieposters består av sex olika motiv, och ger barnet möjlighet till att lära sig namnet och känna igen formerna på några av förhistoriens mest fascinerande dinosaurier.

Dessa posters kan beställas i tre storlekar. Välj ditt favoritmotiv eller kombinera flera posters för bästa effekt.

Vill du även ge dörren till barnrummet en makeover? Ta en titt på vår självhäftande dörrdekor med dinosaurietema.

Ge rummet en personlig touch
Bort med kala och oinspirerande väggar! Att hänga upp posters är ett effektivt sätt att ge rummet en personlig touch. Filur erbjuder ett rikt utbud av posters som gör det enkelt att tillsätta lite färg och spänning i barnrummet.

Mixa och matcha – så som du önskar
Har barnet många intressen? I likhet med oss vuxna, vill barn att rummet ska återspegla deras intressen. Något av det bästa med våra posters är att alla är designade i samma stil, så att du enkelt kan kombinera posters från de olika serierna om du skulle önska det.

Svårt att välja? Ta alla!
Vill du dekorera rummets alla väggar, eller vill du skapa en fokuspunkt? Posters med olika motiv och storlekar skapar intresse och gör ditt rum helt unikt. Genom att gruppera flera bilder på en vägg, får rummet ett alldeles speciellt uttryck.

Posters för stora och små
Ju yngre barnen är, desto enklare konst gillar de. Medans småtrollen trivs med enkla figurer och figurer som är lätta att känna igen, som sina favoritdjur, vill större barn gärna ha posters med lite fler detaljer. Hos Filur får du båda delar! Flera av våra posters kommer dessutom med lärorika texter, till stor glädje för alla kunskapstörstande barn.