Hoppa till innehållet
HemPosters barnrumDjurbebisar i drömmarnas värld

Posters: Djurbebisar i drömmarnas värld

Välj storlek

Välj ram

Posters
129 kr
Ram
0 kr
Total
129 kr
1

Tillbaka Posters barnrum

Förhandsvisning av Posters: Flygande björnunge
Förhandsvisning av Posters: Flygande björnunge
Förhandsvisning av Posters: Flygande björnunge
Förhandsvisning av Posters: Flygande björnunge
Högkvalitativt tryck
Premium matt papper
Stort utbud
Perfekt till barnrummet

Kan du tänka dig något sötare än en djurbebis omgiven av ett fridfullt, drömmande landskap? Med deras mjuka päls, stora ögon och milda uttryck är dessa djurbebisar en storfavorit hos småttingarna.

Utforska serien med djurbebisar i drömlandet. I urvalet hittar du de supersöta djuren fridfullt sovandes på en måne, eller på en fantasifull upptäcktsfärd i en luftballong. Välj mellan en söt valp, liten griskulting eller en liten räv.

Hitta ditt favoritmotiv eller kombinera flera affischer eller storlekar för ett helhetligt uttryck. Önskar du att lägga till ännu mer charm? Se vår härliga självhäftande dörrdekor med djurbebismotiv – perfekt för att önska alla välkomna in i ett magiskt barnrum.

Ge rummet en personlig touch
Bort med kala och oinspirerande väggar! Att hänga upp posters är ett effektivt sätt att ge rummet en personlig touch. Filur erbjuder ett rikt utbud av posters som gör det enkelt att tillsätta lite färg och spänning på barnrummet.

Mixa och matcha – så som du önskar
Har barnet många intressen? I likhet med oss vuxna, vill barn att rummet ska återspegla deras intressen. Något av det bästa med våra posters är att alla är designade i samma stil, så att du enkelt kan kombinera posters från de olika serierna om du skulle önska det.

Svårt att välja? Ta alla!
Vill du dekorera rummets alla väggar, eller vill du skapa en fokuspunkt? Posters med olika motiv och storlek skapar interesse och gör ditt rum helt unikt. Genom att gruppera flera bilder på en vägg får rummet ett alldeles speciellt uttryck.

Posters för stora och små
Ju yngre barnen är, desto enklare konst tycker de om. Medans småtrollen trivs med enkla figurer och figurer som är lätta att känna igen, som sina favoritdjur, vill större barn gärna ha posters med lite fler detaljer. Hos Filur får du båda delar! Flera av våra posters kommer dessutom med lärorika texter, till stor glädje för alla kunskapstörstande barn.