Hoppa till innehållet
HemPosters barnrumDröm sött

Posters: Dröm sött

Välj storlek

Välj ram

Posters
129 kr
Ram
0 kr
Total
129 kr
1

Tillbaka Posters barnrum

Förhandsvisning av Posters: Enhörning
Förhandsvisning av Posters: Enhörning
Förhandsvisning av Posters: Enhörning
Förhandsvisning av Posters: Enhörning
Högkvalitativt tryck
Premium matt papper
Stort utbud
Perfekt till barnrummet

Med sina magiska krafter kan enhörningen förvandla varje tråkigt rum till en värld full av fabler och äventyr. För vem blir väl inte glad av ett rum fullt med färgglada enhörningar?

Tillsammans med motiv som regnbågar, månen, moln och stjärnor kommer den här samlingen posters att skapa den förtrollande stämning som många barn önskar sig på sitt rum.

Ge rummet en personlig touch
Bort med kala och oinspirerande väggar! Att hänga upp posters är ett effektivt sätt att ge rummet en personlig touch. Filur erbjuder ett brett utbud av posters som gör det enkelt att tillsätta lite färg och spänning till barnrummet.

Mixa och matcha så som du önskar
Har barnet flera hobbies? Precis som oss vuxna, önskar barn att rummet ska återspegla deras intressen. Något av det bästa med våra posters är att alla är designade i samma stil, så att du enkelt kan kombinera posters från de olika samlingarna om du skulle önska det.

Svårt att välja? Ta alla!
Vill du dekorera alla rummets väggar, eller vill du skapa en fokuspunkt? Posters med olika motiv och storlekar skapar intresse och gör ditt rum helt unikt. Genom att gruppera flera bilder på en vägg, får rummet ett helt eget uttryck.

Posters för stora och små
Ju yngre barnen är, desto enklare konst uppskattar de. Medan småtrollen trivs med enkla och igenkännbara figurer, som sina favoritdjur, önskar större barn posters med lite fler detaljer. Hos Filur får du båda delar! Flera av våra posters kommer dessutom med lärorika texter, till stor glädje för alla kunskapstörstande barn