Hoppa till innehållet
HemPosters barnrumHavet

Posters: Havet

Välj storlek

Välj ram

Posters
129 kr
Ram
0 kr
Total
129 kr
1

Tillbaka Posters barnrum

Förhandsvisning av Posters: Haj
Förhandsvisning av Posters: Haj
Förhandsvisning av Posters: Haj
Förhandsvisning av Posters: Haj
Högkvalitativt tryck
Premium matt papper
Stort utbud
Perfekt till barnrummet

Visste du att späckhuggare tillhör delfinfamiljen? Eller att sälar har mycket gemensamt med valpar?  Den vackra och stilrena samlingen posters «havet» består av olika djur och fiskar som lever i havet. Varje poster är full med intressant och fascinerande fakta, till stor glädje for alla kunskapstörstiga barn.

Våra posters kan beställas i tre storlekar. Samlingen består av 6 olika posters, med motiv som säl, haj och blåval, samt en samlingsposter med alla djur. Välj ditt favoritmotiv eller kombinera flera posters för bästa resultat.

Ge rummet en personlig touch
Bort med kala och oinspirerande väggar! Att hänga upp posters är ett effektivt sätt att ge rummet en personlig touch. Filur erbjuder ett brett utbud av posters som gör det enkelt att tillsätta lite färg och spänning till barnrummet.

Mixa och matcha så som du önskar
Har barnet flera hobbies? Precis som oss vuxna, önskar barn att rummet ska återspegla deras intressen. Något av det bästa med våra posters är att alla är designade i samma stil, så att du enkelt kan kombinera posters från de olika samlingarna om du skulle önska det.

Svårt att välja? Ta alla!
Vill du dekorera alla rummets väggar, eller vill du skapa en fokuspunkt? Posters med olika motiv och storlekar skapar intresse och gör ditt rum helt unikt. Genom att gruppera flera bilder på en vägg, får rummet ett helt eget uttryck.

Posters för stora och små
Ju yngre barnen är, desto enklare konst uppskattar de. Medan småtrollen trivs med enkla och igenkännbara figurer, som sina favoritdjur, önskar större barn posters med lite fler detaljer. Hos Filur får du båda delar! Flera av våra posters kommer dessutom med lärorika texter, till stor glädje för alla kunskapstörstande barn.