Hoppa till innehållet
HemPosters barnrumHundar

Posters: Hundar

Välj storlek

Välj ram

Posters
129 kr
Ram
0 kr
Total
129 kr
1

Tillbaka Posters barnrum

Förhandsvisning av Posters: Hundar
Förhandsvisning av Posters: Hundar
Förhandsvisning av Posters: Hundar
Förhandsvisning av Posters: Hundar
Högkvalitativt tryck
Premium matt papper
Stort utbud
Perfekt till barnrummet

Energiska, lata, lydiga, busiga, mysiga eller vaksamma. Hundar har ett stort spektra av olika personligheter och temperament, men gemensamt för dem alla är att de alltid vill vara människans bästa vän!

Alla hundälskare  kommer att älska den här läckra samlingen med posters som  består av 14 olika hundraser. Varje poster har en kort text som beskriver hundens karaktär.

Våra posters kan beställas i tre olika storlekar. Välj din favoritras eller kombinera flera posters för bästa resultat.

Ge rummet en personlig touch
Bort med kala och oinspirerande väggar! Att hänga upp posters är ett effektivt sätt att ge rummet en personlig touch. Filur erbjuder ett brett utbud av posters som gör det enkelt att tillsätta lite färg och spänning till barnrummet.

Mixa och matcha så som du önskar
Har barnet flera hobbies? Precis som oss vuxna, önskar barn att rummet ska återspegla deras intressen. Något av det bästa med våra posters är att alla är designade i samma stil, så att du enkelt kan kombinera posters från de olika samlingarna om du skulle önska det.

Svårt att välja? Ta alla!
Vill du dekorera alla rummets väggar, eller vill du skapa en fokuspunkt? Posters med olika motiv och storlekar skapar intresse och gör ditt rum helt unikt. Genom att gruppera flera bilder på en vägg, får rummet ett helt eget uttryck.

Posters för stora och små
Ju yngre barnen är, desto enklare konst uppskattar de. Medan småtrollen trivs med enkla och igenkännbara figurer, som sina favoritdjur, önskar större barn posters med lite fler detaljer. Hos Filur får du båda delar! Flera av våra posters kommer dessutom med lärorika texter, till stor glädje för alla kunskapstörstande barn.