Hoppa till innehållet
HemPosters barnrumLek och lär

Posters: Lek och lär

Välj storlek

Välj ram

Posters
129 kr
Ram
0 kr
Total
129 kr
1

Tillbaka Posters barnrum

Förhandsvisning av Posters: Alfabet med skogsdjur
Förhandsvisning av Posters: Alfabet med skogsdjur
Förhandsvisning av Posters: Alfabet med skogsdjur
Förhandsvisning av Posters: Alfabet med skogsdjur
Högkvalitativt tryck
Premium matt papper
Stort utbud
Perfekt till barnrummet

Låt barnen utforska och lära sig bokstäver och siffror med Filurs pedagogiska posters «Lek och lär». Dessa lärorika posters är skapade för att odla barnens intressen och göra inlärningen lekande lätt. Dessa posters är skapade med glada färger och söta djur så att bokstäver och siffror blir spännande för de allra minsta.

Perfekt till barnrummet, klassrummet eller som present. Dessa posters är inte bara dekorativa, utan även pedagogiska. De främjar barnens utvecklig genom att uppmuntra nyfikenhet och självständig inlärning, samtidigt som de bidrar till att ge grundläggande färdigheter i läsning och matematik.

Ge rummet en personlig touch

Bort med kala och oinspirerande väggar! Att hänga upp posters är ett effektivt sätt att ge rummet en personlig touch. Filur erbjuder ett rikt utbud av posters som gör det enkelt att tillsätta lite färg och spänning på barnrummet.

Mixa och matcha – så som du önskar

Har barnet många intressen? I likhet med oss vuxna, vill barn att rummet ska återspegla deras intressen. Något av det bästa med våra posters är att alla är designade i samma stil, så att du enkelt kan kombinera posters från de olika serierna om du skulle önska det.

Svårt att välja? Ta alla!

Vill du dekorera rummets alla väggar, eller vill du skapa en fokuspunkt? Posters med olika motiv och storlek skapar interesse och gör ditt rum helt unikt. Genom att gruppera flera bilder på en vägg får rummet ett alldeles speciellt uttryck.

Posters för stora och små

Ju yngre barnen är, desto enklare konst tycker de om. Medans småtrollen trivs med enkla figurer och figurer som är lätta att känna igen, som sina favoritdjur, vill större barn gärna ha posters med lite fler detaljer. Hos Filur får du båda delar! Flera av våra posters kommer dessutom med lärorika texter, till stor glädje för alla kunskapstörstande barn.