Hoppa till innehållet
HemPosters barnrumMotor

Posters: Motor

Välj storlek

Välj ram

Posters
129,00 kr
Ram
0,00 kr
Total
129,00 kr
1

Tillbaka Posters barnrum

Förhandsvisning av Posters: Grön bil på väg
Förhandsvisning av Posters: Grön bil på väg
Förhandsvisning av Posters: Grön bil på väg
Förhandsvisning av Posters: Grön bil på väg
Högkvalitativt tryck
Premium matt papper
Stort utbud
Perfekt till barnrummet

Har du ett fartfyllt barn som älskar racerbilar, eller som inte får nog av utryckningsfordon med sirener? Då kommer dessa posters vara det perfekta tillskottet till barnrummet. Samlingen består av 20 posters med motiv som alla motorentusiaster gillar, som racerbil, anläggningsmaskiner, utryckningsfordon och traktorer.

Våra posters kan beställas i tre storlekar. Vill du ha traktor, racerbil eller grävmaskin? Välj ditt favoritmotiv eller kombinera flera posters för bästa resultat.

Ge rummet en personlig touch
Bort med kala och oinspirerande väggar! Att hänga upp posters är ett effektivt sätt att ge rummet en personlig touch. Filur erbjuder ett brett utbud av posters som gör det enkelt att tillsätta lite färg och spänning till barnrummet.

Mixa och matcha så som du önskar
Har barnet flera hobbies? Precis som oss vuxna, önskar barn att rummet ska återspegla deras intressen. Något av det bästa med våra posters är att alla är designade i samma stil, så att du enkelt kan kombinera posters från de olika samlingarna om du skulle önska det.

Svårt att välja? Ta alla!
Vill du dekorera alla rummets väggar, eller vill du skapa en fokuspunkt? Posters med olika motiv och storlekar skapar intresse och gör ditt rum helt unikt. Genom att gruppera flera bilder på en vägg, får rummet ett helt eget uttryck.

Posters för stora och små
Ju yngre barnen är, desto enklare konst uppskattar de. Medan småtrollen trivs med enkla och igenkännbara figurer, som sina favoritdjur, önskar större barn posters med lite fler detaljer. Hos Filur får du båda delar! Flera av våra posters kommer dessutom med lärorika texter, till stor glädje för alla kunskapstörstande barn.