Hoppa till innehållet
HemPosters barnrumNinja

Posters: Ninja

Välj storlek

Välj ram

Posters
129 kr
Ram
0 kr
Total
129 kr
1

Tillbaka Posters barnrum

Förhandsvisning av Posters: Ninja symbol - grön
Förhandsvisning av Posters: Ninja symbol - grön
Förhandsvisning av Posters: Ninja symbol - grön
Förhandsvisning av Posters: Ninja symbol - grön
Högkvalitativt tryck
Premium matt papper
Stort utbud
Perfekt till barnrummet

Orädda krigare som smyger ljudlöst förbi sina fiender. De svartklädda ninjorna är experter på att klättra uppför väggar och nu kommer de att hänga på din! Den här coola serien med posters består av olika ninjamotiv i flera färger, perfekt som väggdekor på barnrummet.

Dessa posters kan beställas i tre storlekar. Välj ditt favoritmotiv eller kombinera flera posters för bästa effekt.

Vill du ha mer ninjamagi? Ta en titt på vår självhäftande dörrdekor i samma tema.

Ge rummet en personlig touch
Bort med kala och oinspirerande väggar! Att hänga upp posters är ett effektivt sätt att ge rummet en personlig touch. Filur erbjuder ett stort utbud posters som gör det enkelt att tillsätta lite färg och spänning på barnrummet.

Mixa och matcha – så som du önskar
Har barnet många hobbies? I likhet med oss vuxna, vill barn att rummet ska återspegla deras intressen.  Något av det bästa med våra posters är att alla är designade i samma stil, så att du enkelt kan kombinera kors och tvärs från de olika serierna om du skulle önska det.

Svårt att välja? Ta alla!
Vill du dekorera alla rummets väggar, eller vill du skapa en fokuspunkt? Posters med olika motiv och storlekar skapar intresse och gör ditt rum helt unikt. Genom att gruppera flera bilder på en vägg, får rummet ett helt eget uttryck.

Posters för stora och små
Ju yngre barnen är, desto enklare motiv gillar de. Medans småtrollen tycker om enkla motiv och motiv med figurer de lätt känner igen, som sina favoritdjur, vill större barn gärna ha posters med lite fler detaljer. Hos Filur får du båda delar! Flera av våra posters kommer dessutom med lärorika texter, till stor glädje för alla kunskapstörstande barn.