HemReflexer
Reflexer

Reflexer

Självhäftande reflexer till ytterkläder och utrustning. Limmet på baksidan gör att dessa enkelt kan fästas på olika ytor. De är flexibla i formen och sitter fint på kläder och utrustning som är i rörelse.

Neutrala reflexer

Neutrala

Set med 15 reflexer
139 kr per set

Reflexer med skogsdjur

Djur

Set med 12 reflexer
139 kr per set

Reflexer med smileys

Emoji

Set med 12 reflexer
139 kr per set

Reflexer med Spider-Man

Spider-Man

Set med 12 reflexer
139 kr per set

Reflexer med Frost

Frost

Set med 12 reflexer
139 kr per set

Reflexer med Hello Kitty

Hello Kitty

Set med 12 reflexer
139 kr per set

Färgglada reflexer

Blommor

Set med 15 reflexer
139 kr per set

Utmärkt

Baserat på 12628 omdömen

34 timmar sedan

Är jättenöjd

Är jättenöjd. Bra lappar, sitter bra, enkla och applicera. Dessutom är det en uppsjö av olika utformningar och designer. Rekommenderar!

Sara Jonsson
{3 dagar sedan

Lätt att beställa med snabb leverans!

Lätt att beställa med snabb leverans!

Diana Drougge
{3 dagar sedan

Bra kvalité och snabb leverans.

Bra kvalité och snabb leverans.

Maria

Självhäftande reflexer till ytterkläder och saker är ett smart val för både vuxna och barn. Våra självhäftande reflexer får du i många fina designer, men det allra viktigaste är att de lyser upp och gör dig väl synlig i mörkret.

Reflexerna fungerar som vanliga klistermärken och kan fästas på ryggsäckar, ytterjackor, vantar och skor. Ju fler reflexer du använder, desto synligare blir du!

Varje set innehåller 12 – 15 reflexer. Välj mellan neutrala reflexer och blandade set med djur, blommor, emojis, Frost, Spider-Man eller Hello Kitty.

Bli sedd – använd reflex – allt kan märkas

Bli sedd – allt kan märkas

Folien på reflexerna är godkända i enlighet med EN13356 (Europeisk standard för reflexer till personbruk), men var uppmärksam på att de minsta figurerna på arket med reflexer är för små för att användas som säkerhetsprodukt i sig själv. Dessa fungerar som tilläggsdekoration till de stora reflexerna. Dekorera ytterkläder, ryggsäckar, väskor, skor och annat som gör dig synlig. Fint att se på och skojigt att sätta på.

Synlig på 140 meters avstånd

Reflexer reducerar risken för att bli påkörd i mörkret med hela 85%. Med reflex är du synlig på 140 meters avstånd. Skippar du reflexen är du däremot synlig först på 25–30 meters avstånd. Det är något att tänka på. Kom också ihåg att reflexer fortfarande är nödvändigt även om det är gatubelysning där du går. De allra flesta fotgängarolyckor sker i tätbebyggda områden.

Smart placering

Var du sätter reflexerna är viktigare än du tror. Ju mer urbant du bor, desto lägre borde reflexen placeras. Halvljus är det som används mest i tätbebyggda områden, och dessa vinklas lågt ner. Bor du däremot i områden där helljus är vanligast, bör reflexen placeras högre upp.
Glöm inte heller bort att repor eller skador på reflexen bidrar till att göra reflexeffekten svagare. Vi rekommenderar därför att du byter dessa med jämna mellanrum.