Hoppa till innehållet
HemNamnlappar med kända figurerBamse namnlappar

Bamse namnlappar

Självhäftande, strykfria namnlappar till kläder och saker. Tål tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, ugnstemperaturer och kyla.

Förhandsvisning av Bamse namnlappar - Bamse

195 kr per set

0 / 17
0 / 17
0 / 17

Välj din figur

Dessa fina namnlapparna får du i paketet – totalt 120 st.

20 stFörhandsvisning av Bamse namnlappar - Bamse
20 stFörhandsvisning av Bamse namnlappar - Bamse
20 stFörhandsvisning av Bamse namnlappar - Bamse
20 stFörhandsvisning av Bamse namnlappar - Bamse
20 stFörhandsvisning av Bamse namnlappar - Bamse
20 stFörhandsvisning av Bamse namnlappar - Bamse

© Rune Andréasson

De säregna karaktärerna från den klassiska tecknade serien om «Bamse − världens starkaste björn» har i flera årtionden glatt och förundrat barn. När Bamse äter farmors dunderhonung, blir han världens starkaste björn och kan tillsammans med bästa vännerna Lille Skutt och Skalman bekämpa den elaka Vargen. Vem är väl därför mer lämplig till att hjälpa barnen med att hålla ordning på kläder och andra ägodelar?

Filur Namnlappar är ett ovärderligt hjälpmedel i en stressig vardag. Som vi alla nog har fått erfara, har en del av det som vi tagit med oss hemifrån en tendens att komma bort. Det är inte bara tråkigt att behöva lägga tid på att köpa nytt, vissa saker är också ganska kostsamma att ersätta. Genom att märka allt som barnen har med sig till skolan eller förskolan med namnlappar, är chansen mycket större till att sakerna faktiskt kommer hem igen!

På de här självhäftande namnlapparna kan barnet välja sin favoritfigur från Bamses fantastiska värld, om det så är den roliga Lille Skutt, kloka Skalman, den lite skrämmande Vargen, farmor och katten Jansson eller självaste Bamse.

Våra självhäftande namnlappar med Bamsemotiv kommer i färdigdesignade tema-set med sex varianter per förpackning. Varje lapp är 30 x 30 mm, en storlek som passar till det allra mesta. Förpackningen består av 120 namnlappar, en bra bunt som ger er möjligheten att märka hela garderoben och lite till.

Märk barnets vattenflaska, termos, matlåda, gosedjur, ryggsäck, skor, kläder och allt det andra som ska med till förskolan eller skolan. Våra namnlappar är slitstarka och tål 60 grader i tvättmaskinen, torktumlaren, diskmaskinen, ugnstemperatur och kyla. Trots tuff användning och slitage över tid, behåller namnlapparna färg och form.

Ta också en titt på våra andra självhäftande namnlappar, vi har ett brett utbud av namnlappar i olika storlekar, färger och motiv. Vi har också namnlappar som kan strykas på och sitter extra bra på hemmastickade eller hemmasydda plagg, samt sockar, halsdukar och andra textilier utan isydda tvättlappar.

Ta hand om det du tycker om − märk dina saker med Filur Namnlappar.

Bamse namnlappar - världens starkaste björn
Bamse världens starkaste björn namnlappar till flaskan
Märk plagget med Bamse namnlappar - världens starkaste björn
Bamse namnlappar till kläder och skor - världens starkaste björn