HemNamnlappar till kläder och saker
Namnlappar till kläder och saker

Namnlappar till kläder och saker

Namnlappar som enkelt kan klistras på kläder, skor och saker, Tål 60 graders tvätt, torktumlare och diskmaskin.

0 / 17
0 / 17
0 / 17
Förhandsvisning av Namnlappar till kläder och saker

Namnlappar som enkelt kan klistras på kläder, skor och saker, Tål 60 graders tvätt, torktumlare och diskmaskin.

120 st., 30 x 13 mm 179 kr per set

Utmärkt

Baserat på 11682 omdömen

39 timmar sedan

Superfina och lätt att sätta upp och…

Superfina och lätt att sätta upp och även ta bort.

Lisa Svensson
41 timmar sedan

Sitter bra och fin i trycket!

Sitter bra och fin i trycket!

Emma Andersson
{3 dagar sedan

Fantastiskt bra 🤗

Fantastiskt bra 🤗

Yvonne Asp

Namnlappar från Filur Namnlappar är ett måste i vardagen. De hjälper dig att hålla ordning på mitt och ditt, och dessutom att märka kläder, skor och saker på ett enkelt och roligt sätt. Dessa namnlappar är våra mest populära, de är självhäftande och strykfria och kan designas efter tycke och smak. Du bestämmer själv om lappen ska vara sockersöt, supertuff, trendig eller neutral. Vi har hundratals färger och design att välja mellan. Mixa och matcha tills du hittar märklappen som passar perfekt för din familj och ditt behov. Och du, visste du att du nu kan matcha namnlapparna med både minilappar, stryklappar, stora namnlappar och dekor?

Namnlapparna är 30 x 13 mm och passar perfekt i de flesta plagg och på de flesta saker. Du får 120 märklappar i setet, precis lagom många för att märka kläder och allt annat som behöver namnas. Namnlapparna kan användas på allt, även sportutrustningen, matsäcken, vattenflaskan, mobilladdare och en hel del annat som vandrar in och ut av hemmet. Sätt på en namnlapp och var säker på att allt följer med hem igen varje gång.

Våra namnlappar är enkla att applicera och håller tvätt efter tvätt, år efter år.

Ta vara på det du tycker om – ta vara på miljön – märk dina saker med Filur Namnlappar.

Märka kläder, skor och saker

Slitstarka och praktiska namnlappar till kläder, skor och saker. Dessa kan användas till alla kläder som har skötselråd. För märkning av strumpor, halsdukar, hemstickat och andra plagg utan skötselråd är påstrykbara namnlappar ett fint alternativ. Märklapparna skapar du själv och de passar perfekt till både stor och liten.

Tål tvätt

Namnlapparna tål 60 grader i tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, ugnsvärme och stark kyla. Vi ställer höga krav till kvalitet och garanterar att färg och form håller trots hårt slitage över tid.

Blixtsnabb leverans

Leveranstiden är viktig för oss och vi gör vårt yttersta för att du skall få dina namnlappar hem i brevlådan så fort och effektivt som möjligt. 1 dags produktionstid och 2–3 dagar leveranstid, och vips så är de hos dig!