Hoppa till innehållet
HemNamnlappar till kläder och saker

Namnlappar till kläder och saker

Namnlappar som enkelt kan klistras på kläder, skor och saker, Tål 60 graders tvätt, torktumlare och diskmaskin.

Förhandsvisning av Namnlappar till kläder och saker

189 kr per set

0 / 17
0 / 17
0 / 17
Slitstarka
Självhäftande
Utan skadliga ämnen
Föräldrafavoriten

Namnlappar från Filur hjälper dig att hålla ordning på familjens kläder och ägodelar. Dessa självhäftande och strykfria namnlapparna är vårt mest populära val, eftersom de är superenkla att använda, sitter bra och kan användas på det mesta.

Prova dig fram med olika färger och motiv tills du hittar den namnlappen som passar perfekt för din familj och ditt behov. Du kan välja mellan flera hundra olika motiv och färger, oavsett om du föredrar en söt, cool, trendig eller neutral märklapp.

Är ditt barn ett fan av karaktärerna från Mumintrollen eller Greta Gris? Ta en titt på våra självhäftande namnlappar med kända figurer, här finns flera att välja mellan.

Varje set innehåller 120 självhäftande märklappar i storleken 30 x 13 mm. Denna storlek är perfekt till de flesta plagg, men passar lika bra på saker som till exempel mobilladdare, vattenflaskor, ryggsäckar och andra ägodelar som tas med ut och in i hemmet. Märk det du äger med en namnlapp och var säker på att allt följer med hem igen.

Ta vara på det du tycker om – märk dina saker med Filur Namnlappar.

Personliga namnlappar
Personliga namnlappar
Strykfria namnlappar
Självhäftande namnlappar
Strykfria namnlappar
Självhäftande namnlappar

Märka kläder, skor och saker

Slitstarka och praktiska namnlappar till kläder, skor och saker. Dessa kan användas till alla kläder som har skötselråd. För märkning av strumpor, halsdukar, hemstickat och andra plagg utan skötselråd är påstrykbara namnlappar ett fint alternativ. Märklapparna skapar du själv och de passar perfekt till både stor och liten.

Tål tvätt

Namnlapparna tål 60 grader i tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin, ugnsvärme och stark kyla. Vi ställer höga krav till kvalitet och garanterar att färg och form håller trots hårt slitage över tid.

Snabb leverans

Vi brinner för leveranstid och gör vårt yttersta för att du ska ha dina märklappar i brevlådan så snabbt och effektivt som möjligt. Namnlapparna levereras i din brevlåda inom 3-6 dagar!