Hoppa till innehållet
HemPosters barnrumArktiska djur

Posters: Arktiska djur

Välj storlek

Välj ram

Posters
129 kr
Ram
0 kr
Total
129 kr
1

Tillbaka Posters barnrum

Förhandsvisning av Posters: Fjällräv basker
Förhandsvisning av Posters: Fjällräv basker
Förhandsvisning av Posters: Fjällräv basker
Förhandsvisning av Posters: Fjällräv basker
Högkvalitativt tryck
Premium matt papper
Stort utbud
Perfekt till barnrummet

Trots tuffa förhållanden är de arktiska områdena fulla av vackra djur som fascinerar stora och små. Med vår underbara serie med posters kan du förvandla barnrummet till en magisk värld med alla dessa  djur som trivs bäst på isflak eller i kallt vatten. Serien med posters består av 16 olika motiv, välj mellan pingvin, isbjörn, polarhare, snöuggla, fjällräv, späckhuggare, säl och valross.

Dessa posters kan beställas i tre storlekar. Välj ditt favoritmotiv eller kombinera flera posters för bästa effekt.

Önskar du mer dekor till barnrummet med en touch av vacker vintermagi? Ta en titt på vår väggdekor och dörrdekor i samma tema.

Ge rummet en personlig touch
Bort med kala och oinspirerande väggar! Att hänga upp posters är ett effektivt sätt att ge rummet en personlig touch. Filur erbjuder ett rikt utbud av posters som gör det enkelt att tillsätta lite färg och spänning på barnrummet.

Mixa och matcha – så som du önskar
Har barnet många intressen? I likhet med oss vuxna, vill barn att rummet skall återspegla deras intressen. Något av det bästa med våra posters är att alla är designade i samma stil, så att du enkelt kan kombinera posters från de olika serierna om du skulle önska det.

Svårt att välja? Ta alla!
Vill du dekorera alla rummets väggar, eller vill du skapa en fokuspunkt? Posters med olika motiv och storlekar skapar intresse och gör ditt rum helt unikt. Genom att gruppera flera bilder på en vägg, får rummet ett alldeles speciellt uttryck.

Posters för stora och små
Ju yngre barnen är, desto enklare konst tycker de om. Medans småtrollen trivs med enkla motiv och figurer som är lätta att känna igen, som sina favoritdjur, vill större barn gärna ha posters med lite fler detaljer. Hos Filur får du båda delar! Flera av våra posters kommer dessutom med lärorika texter, till stor glädje för alla kunskapstörstande barn.