Hoppa till innehållet
HemPosters barnrumKatter

Posters: Katter

Välj storlek

Välj ram

Posters
129,00 kr
Ram
0,00 kr
Total
129,00 kr
1

Tillbaka Posters barnrum

Förhandsvisning av Posters: Vit katt och fåglar
Förhandsvisning av Posters: Vit katt och fåglar
Förhandsvisning av Posters: Vit katt och fåglar
Förhandsvisning av Posters: Vit katt och fåglar
Högkvalitativt tryck
Premium matt papper
Stort utbud
Perfekt till barnrummet

Nyfikna, vilda och väldigt mysiga, det är inte konstigt att katter snabbt blir familjens medelpunkt. Varför inte låta de här lurviga krabaterna också få pryda barnrummet? Alla kattälskare kommer att uppskatta den här bedårande serien med posters av katter i olika varianter.

Dessa posters kan beställas i tre storlekar. Välj ditt favoritmotiv eller kombinera flera posters för bästa effekt.

Vill du att även dörren in till barnrummet ska få mer charm och karaktär? Ta en titt på vår självhäftande dörrdekor med kattmotiv.

Ge rummet en personlig touch
Bort med nakna och oinspirerande väggar! Att hänga upp posters är ett effektivt sätt att ge rummet en personlig touch. Filur erbjuder ett stort utbud av posters som gör det enkelt att tillsätta lite färg och spänning på barnrummet.

Mixa och matcha – så som du önskar
Har barnet många hobbies? I likhet med oss vuxna, önskar barn att rummet ska återspegla deras intressen. Något av de bästa med våra posters är att alla är designade i samma stil, så att du enkelt kan kombinera posters kors och tvärs från de olika serierna, om du önskar det.

Svårt att välja? Ta alla!
Vill du dekorera rummets alla väggar, eller vill du skapa en fokuspunkt? Posters med olika motiv och storlekar skapar interesse och gör ditt rum helt unikt. Genom att gruppera flera bilder på en vägg, får rummet ett alldeles speciellt uttryck.

Posters för stora och små
Ju yngre barnen är, desto enklare konst gillar de. Medans småtrollen trivs med enkla motiv och figurer som är lätta att känna igen, som sina favoritdjur, vill större barn gärna ha posters med lite fler detaljer. Hos Filur får du båda delar! Flera av våra posters kommer dessutom med lärorika texter, till stor glädje för alla kunskapstörstande barn.